Halilhodžić prokomentarisao izjave predsjednika FS Maroka: Nemam nikakvih komentara, niti me to interesuje

vaha

Predsjednik Fudbalskog saveza Maroka, Fuzi Lekja (Fouzi Lekjaa) danas je izjavio “kako bh. trener na klupi Maroka, Vahid Halilhodžić, ima podršku tamošnjeg Saveza, ali da nije nezamjenjiv”.

– Vahid Halilhodžić ima podršku Fudbalskog saveza Maroka. Ipak, ni on, kao ni ja ili bilo ko drugi nismo nedodirljivi i nezamjenjivi. Uveliko radimo na tome da se fudbaleri vrate u reprezentaciju. Postoje problemi koji se mogu popraviti i bit će popravljeni kako bi se Mazraui, Zijeh, Hamdalah i ostali vratili u reprezentaciju, rekao je on.

Podsjećanja radi, popularni Vaha je odveo Marokance na Mundijal u Katar, ali mu je marokanska javnost zamjerila što je iz reprezentacije otjerao najveće zvijezde, Hakima Zijeha (Ziyech), Abderazaka Hamdalaha (Abderrazak Hamdallah) i Nuseira Mazrauija (Noussair Mazraoui).

Nedugo nakon toga, Halilhodžić je dao izjavu za Sportklub.rs, u kojoj je bio kratak i jasan:

– Nemam nikakvih komentara na to niti me to interesuje, rekao je bh. stručnjak, te je na pitanje da li će ostati na klupi do početka Mundijala odgovorio:

– Vrijeme će pokazati svoje. Ja sam svoje odradio, rezultati su tu, nemam nikakvih problema, prenosi SK izjavu Halilhodžića.

IZVORAvaz
Prethodni članakCijene nafte dodatno pale, očekuje se sedmični gubitak od tri posto
Sljedeći članakUžasne scene dolaze iz SAD-a: Tinejdžeri pretukli sudiju i nanijeli mu teške povrede