HANA HADŽIAVDAGIĆ O JADNOM APARTMANU NA JAHORINI: Domaći bahatluk bez pokrića

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Interakciju sa svojim obožavateljima influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković shvata veoma ozbiljno, te se toj aktivnosti na društvenim mrežama posvećuje veoma predano i odgovorno. Stoga, gotovo svakodnevno govori o brojnim anomalijama u našem društvu, što u najvećoj mjeri nailazi na oduševljenje javnosti na internet platformama, mada često umije ući i u otvoren sukob sa neistomišljenicima koji je vrijeđaju zbog njenih stavova.

Ovaj put, Hana je skrenula pažnju na cijene koje vladaju na našim najpopularnijim skijalištima.

ČITAJ JOŠ:  Šta se dešava sa vašim Facebook profilom kada umrete

-Ovo je cijena za 7 dana u nekom jadnom apartmanu na Jahorini s jednom spavaćom i dnevnim boravkom s trosjedom starim dobrih 10 godina… uzmemo li u obzir kilometražu staza i manjak snježnih padavina cijena je suluda. Meni stvarno nije jasno da ekipa pored Austrije, Italije i Francuske, gdje po puno pristupačnijim cijenama mogu uživati u ozbiljnom skijanju, plaćaju naš domaći bahatluk bez pokrića. Da se razumijemo ni Bjelašnica, niti Kopaonik nisu bolji, sve je to u pet deka…dok ima platiša ima i ovakvih cijena.

ČITAJ JOŠ:  Izvana hladan, iznutra senzibilan: Ovaj Zodijak je ljubomoran i posesivan

Osim ove objave, Hana je imala još jednu o ovoj temi u kojoj je napisala:

-Da se razumijemo ja podržavam naše planine i domaća skijališta, ali ljudi smirite se s ovakvim cijenama… Onda se čudimo što roditelji djeci ne mogu priuštiti dan na planinama, a ne sedam dana? Počevši od cijena sendviča, ski pasa za par kilometara stazice. Stvarno ste pretjerali! – stoji u njenoj objavi.

(Express)

GODISNJICA
MARKETING