Hana Hadziavdagic Instagram
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 11, 2022 @ 11:00
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Poznata bh. influenserica Hana Hadžiavdagić na svojm je Instagram profilu objavila dirljiv post  koji je posvetila svom preminulom ocu. Influenserica se prisjetila kako je njen tata naučio skijati i otkrila svojim pratiteljima koliko joj on nedostaje.

-Tata me zainteresirao za skijanje, bio mi je učitelj kada su moje male noge prvi put stale na skije na našoj olimpijskoj ljepotici Bjelašnici. Tate više nema. Danas sam odrasla žena, na skijama se snalazim odlično ali nešto nedostaje. Nedostaje on koji će me pratiti i bodriti rečenicom:”Hajmo lutko još jedna žica pa odmor!” Vrijeme prolazi, kazaljke na satovima nikada ne staju, ne čekaju da uhvatiš korak, a neke rane se ne mogu zaliječiti. Nedostajanje je vječno- napisala je Hadžiavdagić.

Hana koja se trenutno nalazi na zimovanju u Francuskoj dodala je i da njen otac bio veliki zaljubljenik u prirodu, planine i skijanje, te da baš sve podsjeća na njega.

-Još je veća tuga oko srca kada sam u planinama pa me sve podsjeća na njega. Pomislim samo koliko bi on uživao na ovako prekrasnim padinama, zamišljam kako skijamo skupa, kako se s Tarikom smije i priča o autima, kako nam pokazuje najbolje tehnike zavoja i traži restorane s najboljom klopom. Koliko je nedostajanje, toliko znam da me gleda negdje iznad ovog plavog neba. Čuva. Pazi. Voli. Za sve što dolazi tata hvala ti što si bio moj tata. Najbolji tata- napisala je influenserica.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Podjećamo, Hanin otac Sead Hadžiavdagić preminuo je u januaru 2017. godine.

LIDER