Portal 072info

Hana o ženama nogometaša: Što ste vi, ništa niste napravile

Voditeljica je i ranije dizala prašinu zbog svojih izjava. Sada je ‘oplela’ po suprugama slavnih sportaša koje su se ‘samo poznato i bogato udale’ bez da su same poznate po nečemu

Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković (32) pred kamerama Nove TV nije birala riječi za žene koje su u braku s nogometašima. Govoreći o sve većem broju razvoda na domaćoj sceni, Hana je izjavila da postoji mogućnost da ‘danas nema iskrene ljubavi’.

– Danas imate masu žena u Hrvatskoj koje nisu ništa napravile u svom životu osim što su se bogato i poznato udale. One su žene od… Dakle što ste vi? Ništa nisu napravile u svom životu niti se možete staviti neku titulu pored njih nego supruga nogometaša. Ako je to titula ja bih se zapitala stvarno – rekla je Hana koja se ,sudeći prema njenom Instagramu, druži sa suprugom Juniora Fernandesa, Martom.

Voditeljica je i ranije ‘dizala prašinu’ zbog svojih izjava, a ljetos je napala plus size manekenku Luciju Lugomer koju je javno prozvala ‘da nije manekenka, nego je samo debela’. Lucija joj je odgovorila, a ubrzo je nastao mini estradni skandal te je potaknuo raspravu o standardima ljepote.

Hayat.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box