Hanad progovorio o raskidu Isaka i Aleksandre

Finalista ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” Hanad Džehverović tokom takmičenja dobio je punu podršku od kolege Isaka Šabanovića, a sada je progovorio o tom prijateljstvu koje je nastalo u ovom muzičkom šou-programu, pa se dotakao teme o kojoj se danima priča, a to je da li su Isak i Aleksandra Mladenović uopšte i bili u vezi ili je sve bilo zarad marketinga.

– To je jedan jako dobar momak koji je ostao i dan danas jako prizeman. Nikad nije došao u Bosnu, a da mi se nije javio da se vidimo, niti sam ja došao u Srbiju ili Crnu Goru, a da se njemu nisam javio. Ove godine je stao uz mene i rekao: “Sad moraš, finale je tvoje, pobjedu zanemari”, rekao mi je: “Nisam ni ja pobijedio, pa vidi me gdje sam” – ispričao je Hanad, pa se dotakao veze Isaka i Aleksandre Mladenović:

Ljudi se zaljube, pa skontaju da im ne ide sve je to ljudski, bolje da se završi na vrijeme nego da poslije bude neke patnje. Ja mislim da je to bila ljubav na prvi pogled, ne znam mnogo o tome, ne volim da zabadam nos u tuđu privatnost, ali ono što sam ja vidio, jer sam provodio vrijeme sa njima zaista su bili zaljubljeni jedno u drugo, šta se desilo ne znam – rekao je.

Grand