Portal 072info

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA Sukob Jelene Karleuše i Viki obilježio posljednje izdanje Zvezda Granda

Prva emisija drugog kruga Zvezda Granda koja je emitovana u programu OBN TV u subotu 16.01.2016. bila je prema izvještaju agencije Nielsen za BiH ubjedljivo najgledaniji tv sadržaj:

ZVEZDE GRANDA, 16.01.2016, (21:00 – 00:27 h), target: All 4+

AMR:16,83%

SHR:35,59%

Dolazak Viki Miljković u sudijsku stolicu Zvezda Granda u drugom krugu takmičenja koje svake subote od 21 sat možemo pratiti u programu OBN TV nije se dopao Jeleni Karleuši. Jelena je imala vatreni verbalni okršaj sa svojom kolegicom otvoreno joj poručivši da je, za razliku od nje, uspješna u svom poslu i mnogo veća zvijezda, tako da treba da pripazi kako joj se obraća.

JK je implicitno poručila i u kom grmu leži zec, tj. odakle potiče ovaj animozitet prema Miljkovićevoj, a u pitanju je pjevačicina bliskost sa „osobom koja sjedi u nekom drugom žiriju“,, a ne treba mnogo čitatati između redova pa da se shvati da je u pitanju Svetlana Ceca Ražnatović.

Međutim, u toku same emisije bilo je jasno da ni druga članica žirija Marija Šerifović nije oduševljena dolaskom ovog pojačanja, ali je ona kratko i jasno sasjekla Viki rečenicom: “Nemoj da me uzimaš u usta, molim te!”.

Ipak, Šerifovićeva je, gledajući emisiju koja se emitovala u subotu uveče, tvitnula:“Samo da nam Viki ozdravi hahahahhahahahhaahhahah”, na šta se nadovezao jedan tviteraš sa uvredama upućenim na račun Karleuše i same Marije, a evrovizijska pobjednica mu, nije ostala dužna.

Međutim, to se nije završilo ni na tome, nego je Marija podjelila i jedan video u kom ona i Karleuša ubijaju Viki sa sve propratnim tekstom: “Ne možeš da sjediš sa nama”.

Ovo djeluje kao odlična najava za sljedeću subotu, 23.01.2016. jer nema sumnje da će biti… čupavo.

Podijelite članak