Harun iz Zenice treba pomoć dobrih ljudi, porodica otvorila PayPal račun

Podijelite vijest

Harun Nezić dječak iz Zenice rođen 2004. godine, kojem je dijagnosticiran Touretov sindrom, zajedno sa svojim roditeljima vodi veliku bitku za svoje zdravlje.

Porodica Nezić je u prethodnim godinama pokušavala da uvtrdi stvarnu dijagnozu za malog Haruna, koji se sa ovom bolešću bore već godinama.

Harunovo stanje je izuzetno teško, a sve što je potrebvno kako bi nastavio svoje liječenje je tačna dijagnoza doktora. S tim u vezi porodica Nezić je u stalnom kontaktu sa doktorima sprecijalistima u Zagrebu, gdje bi trebao uraditi dodatne pretrage i ustanoviti dijagnozu i terapiju u skladu sa istom.

ČITAJ JOŠ:  U BiH stižu studenti iz Zaljeva

Sve što je zadesilo porodicu Nezić i cijeli proces dijagnosticiranja i liječenja, iziskuje velike troškove, koje je izuzetno teško podnijeti. Ipak, dobri ljudi širom svijeta su pomagali malom Harunu i njegovoj porodici, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta.

Porodica Nezić je otvorila i PayPal račun putem kojeg svi koji žele mogu da uplate svoju donaciju. PayPal račun za donacije glasi nezic321@gmail.com, a sve informacije oko pomoći malom Harunu možete naći na Facebook grupi Dječak Harun Nezić.