Portal 072info

HAYAT SE OPROSTIO OD ZMBT Hoće li nova emisija “Dio tima” biti gledanija?

Iako smo navikli da svake godine čelnici Hayata ponude nam vrhunsku zabavu šouom „Zvijezda možeš biti Ti“, koji je iznjedrio mnogo talentiranih pjevača i pjevačica, nove sezone neće biti.

Naime, profesionalna ekipa ove bh. televizije po ko zna koji put pokazala je koliko cijeni svoje gledatelje, te su se odlučili za nadogradnju dosadašnjeg projekta. Svakog petka od 21h skupina talentiranih kandidata borit će se za titulu najboljih u novom šouu, koji se zove „Dio tima“.

 – Hayat TV ove sezone predstavlja emisiju koja je u muzičkom i produkcijskom smislu nadogradnja šou programu ZMBT. S obzirom na to da je i dalje u trendu borba u muzičkim ostvarenjima mladih generacija, upravo vođeni time, ponudit ćemo Vam kvalitetan sadržaj u kojem od 40 takmičara, odličnih muzičkih interpretatora, pravimo muzičke timove, grupe takmičara, koji će svoju borbu za sticanje zvanja najboljeg među najboljim morati i opravdati. Njihov će zadatak biti da na osnovu procjene žirija, koji čine poznati menadžeri, muzičari u svojoj grupi opravdaju očekivanja i funkcionisanje u TIMU, muzičkom timu. Dokazati se u muzici na dva kolosijeka, opstati, pobijediti… Iskušenja koja će nositi sadržaj TV šoua postavljat će nove kriterije, kvalitete, posebnosti onih najboljih. Ovaj serijal će uključiti i produkcije koje ćemo ovim putem motivirati na stvaranje novih djela, s ciljem da i oni prepoznaju one za koje bi radili autorska muzička djela i prezentirali ih zajedno s našim takmičarima. Cilj ove saradnje je ponuda novih djela u finalnoj emisiji. Ne propustite  naš novi  zabavno-muzički šou ”Dio tima”  svakog petka od 21.00 – kazali su iz produkcije ove bh. televizije.

Magazin Express

Podijelite članak