Heron snimio pjesmu i spot za “Solo forte” projekat (VIDEO)

Heron snimio pjesmu i spot za “Solo forte” projekat (VIDEO)

702009_10201240421724988_1077095929_n

Poznati zenički reper Ammar Čaplja u svijetu hip-hop kulture u našem gradu i šire poznatiji kao Heron u zadnjih nekoliko dana dosta radi i tako oduševljava publiku koja uživa i voli rad ovog mladog momka. 

O Heronu smo već u nekoliko navrata pisali, a ovaj put smo se osvrnuli na njegovu posljednju pjesmu „Solo forte X2“, koja je na kraju popraćena i video spotom, sa kojim je do sada publika prezadovoljna. 

Zanimalo nas je ko je radio na pjesmi i koji je krajnji cilj bio da se ova pjesma ‘napravi’, na šta je ovaj talentovani Zeničanin istakao: „Za instrumental je zadužena „Dogg Sound“ ekipa iz Mostara, kao i za cijeli “Solo Forte” projekat. Produkciju pjesme kao i snimanje i montažu video spota je radio nodyBeatz, i ja sam naravno zadužan za tekst. A cilj ovog singla kao i cilj svakog hip hop projekta je samo međusobno uvezivanje ove naše reperske populacije i širenje ljubavi, kao i predstavljanje rodnih gradova“, ističe Heron. 

Obzirom da se pjesma i sam spot nalazi na kanalu YouTube-a tek nekoliko sati, već ima dosta veliki broj pregleda, ali i reakcije Zeničana su dosta pozitivne, na što Ammar kaže: „Ako govorimo o našoj zeničkoj publici koja prati sva hip hop dešavanja mislim da sam ‘potrefio’ upravo ono što treba, zenički grubo i žestoko. A onako globalno mislim da će svako ko cijeni dobar zvuk ovu pjesmu ispratiti s poštovanjem, izuzev kompleksaša“, istakao je. 

I na kraju smo ga pitali, da li će i iduća njegova pjesma biti popraćena video spotom, obzirom da se u ovom u više navrata promoviše grad Zenica, Heron je dodao: „Sve zavisi od toga kako prođe kod raje, ipak mi je to u jednu ruku najbitnije, volim zadovoljne ljude. Meni je u svakom slučaju čast vidjet ekipu koja klima glavom uz moju muziku. Solo forte je takav projekat da uz pjesmu ide i spot, naravno ako je to nešto slušljivo. Ovom prilikom pozdravio bih sve ljude koji su ovo ispratili“, na kraju dodaje Heron. 

Ono što vrijedi kazati jeste da se i ovoga puta radi o dosta kvalitetnoj i dobroj pjesmi, dosta realnoj, a sam spot kojeg preko YouTube kanala sada može gledati cijeli svijet, prikazuje veliku predstavu grada Zenice. Ukoliko ga još uvijek niste pogledali, ali i preslušali pomenutu pjesmu, uradite to odmah.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica