Portal 072info

“Hilux” ne poznaje prepreke

toyota_640x480Jedno od najpopularnijih vozila Toyote dugi niz godina je “Hilux”, jedan od najprestižnijih pikapa na planeti. Prvi put se ovo vozilo pojavilo na tržištu prije 46 godina, i odmah je stavljeno do znanja, konkurenciji svakako, da je na scenu stupio novi, moćni igrač.

I zaista, oko 15 miliona zadovoljnih sretnika koji su pazarili ovaj pikap do sada ima samo riječi hvale. Kažu da ne postoji teren koji “Hilux” ne može da savlada. Danas je na rastućim tržištima Kine, Indije, Rusije i SAD izražena prodaja pikap vozila, od kojih se traži da zadovolje razne životne potrebe svojih vlasnika, što znači da nemaju samo radnu ulogu.

“Zbog toga smo ovom popularnom pikapu, kombinacijom atraktivnih elemenata, dali novu dimenziju snage i pouzdanosti, s više udobnosti i stila. Ponuda ‘Hilux-a’ proširena je najvišim nivoom nazvanim ‘invincible’, dostupnim na ‘ekstra keb’ ili ‘dabl keb’ karoseriji u ‘aktiv’ ili ‘sport’ paketima opreme”, kažu u ovom japanskom gigantu.

“Hilux invincible activ” karakterišu prednja zaštita pragova od teških terena, hromirani usisni otvori za vazduh, hromirana prednja svjetla za maglu, kao i okviri zadnjih svjetala i “invincible” oznaka na vratima. Novi, potpuno crni enterijer harmoničan je sa sjedištima od visokokvalitetne crne tkanine. Tu su i udobno postavljen naslon za ruke, kožna ručna kočnica, svijetlosiva obloga plafona, kao i “invincible” brendirane lajsne na pragovima. “Hilux invincible sport” karakterišu hromirane ukrasne cijevi, uz opciju novog “hardtopa”, hromirane bočne lajsne, novi 17-inčni aluminijumski naplaci u dvije nijanse, kao i crna kožna sjedišta.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box