1huso YxD
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 22, 2021 @ 19:10
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Komšije Dejana i Dalile Dragojević otkrivaju da u Gornjem Šepaku gdje su živjeli, komšije ne prestaju da pričaju o njenoj prevari u “Zadruzi”.

NER FIT

– Ovo je velika sramota za naš Gornji Šepak, sve ovo što se dogodilo u rijalitiju. Pukla je bruka, a otac od sramote ne izlazi iz kuće. Niko njemu ne govori u lice da je sramotno to što je Dalila uradila, ali iza leđa ga svakako ogovaraju. Svi mi to pratimo i nažalost smo ljuti što Dalila tako stvara nervozu svojim roditeljima – poručuje komšinica za „Super TV“ dok se njena sugrađanka nadovezuje.

– Bila sam prije nekoliko dana ispred Husine prodavnice. Nisam ga ništa pitala, ali vidjela sam da je čovjek izmoren od svega. Proklinje dan kada mu je kćerka ušla u rijaliti. Nažalost, vrijeme ne može da se vrati, najbitnije od svega je da Huso brine o svom zdravlju, to mu je trenutno najneophodnije. Hitna pomoć je dolazila nekoliko puta da ga spašava, vjerujte mi da je bio na ivici smrti. Pritisak mu je visok, jedva progovara, pitanje je dana kada će sve ovo što se desilo biti kobno po njega. Jednom našem prijatelju iz Šepka je rekao da ako ikako može dođe do produkcije kako bi popričao sa Dalilom – govori komšinica.

Prijatelj Mujića izjavio je kako se Dalilin otac u posljednje vrijeme ni sa kim ne druži.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Huso slabo izlazi među narod i razumijem ga. Ne želi da sluša čaršijske priče kako je njegova kćerka najgora. Noću kada se svi povuku u svoje domove, tada napusti kuću i malo prošeta oko džamije i škole, ali se brzo vrati. Kada mu se neko obrati ne progovara i ne ulazi u dublju konverzaciju sa ljudima. Sa druge strane, po Šepku se priča da je Dejan prihvatio islam, ali njega niko do sada nije primijetio da se klanja u džamiji. Mislim da ljudi žele da napakoste Dalilinoj i Dejanovoj porodici i takve laži šire. Možda je to i istina, ali ja o tome ne znam ništa – zaključuje on.

Prve komšije Dragojevića ističu kako nisu vidjeli da Dalila skuplja u kući nepoznate ljude, kao i da je sa drugim muškarcima nisu viđali po gradu.

– Ne možemo ništa ružno da kažemo protiv Dalile i Dejana, jer zaista nismo vidjeli da ga je ona na bilo koji način varala. Ako je to i radila, sigurno se nije dešavalo ovdje u njihovom porodičnom domu u Gornjem Šepku. Sve je kod njih bilo idealno, mladi bračni par, koji se uvijek nama komšijama osmjehivao i ujedno se šalio sa nama. Ne možemo i dalje da vjerujemo šta se to dešava u rijalitiju, kao da ih je neko prokleo, kaže komšija zabrinuto.

.

LIDER