HOROR: Muž svojoj supruzi zario nož direktno u srce, pa izvršio samoubistvo!

HOROR: Muž svojoj supruzi zario nož direktno u srce, pa izvršio samoubistvo!

Mnogi zločini počinjeni na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri krvavih pirova služe dugogodišnje robije ili su sami presudili sebi.

U kategoriji Najjeziviji zločini u Srbiji podsećamo vas na neka monstruozna djela koja su odnijela nevine živote i zavila u crno mnoge porodice, ali i cijela mjesta u kojima su se desili.

Priče o nasilju nad ženama naročito su aktuelne u danima kada se neki novi zločin dogodi. Međutim, krvava serija nasilja i ubistava žena svake godine sve je veća i brutalnija.

Ovaj zločin u Beloj Palanci potresao je javnost tog 25. septembra 2019. godine. Bračni par Dragan (52) i Tatjana (1973) Vasiljković pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući u Njegoševoj ulici. Prema prvim sumnjama, suprug je navodno ubio ženu, a onda se objesio.

Kako se sumnja, zločin se vjerovatno dogodio iz ljubomore. Prema prvobitnim informacijama, Tanji je suprug zario nož i to direktno u srce, da bi nakon tog svirepog čina sebi oduzeo život. Otišao je u dnevnu sobu, uzeo hemijsku i napisao ćerkama oproštajno pismo. Na kraju je uzeo konopac i objesio se.

– Dragan i Tanja su godinama bili u braku, a prije izvjesnog vremena ona ga je napustila. Međutim, on nikako nije mogao da se pomiri s njenim odlaskom, pa ju je molio da se vrati. Patološki je bio vezan za nju, pričao je da je mnogo voli i kako ne može da zamisli svoj život bez nje.

Poslije dugotrajnog insistiranja Tanja je odlučila da mu se vrati, da pokušaju da obnove brak – rekao je izvor Kurira.

Da sve bude još potresnije, zločin je otkrio Tanjin brat, koji je bio uznemiren što mu se nije javljala na telefon. Kad je razvalio zaključana vrata, zatekao je sestru s nožem zarivenim u srce i zeta obješenog u hodniku kuće.

Odmah je o svemu obavještena policija, a nakon uviđaja utvrđeno je da je Dragan Tatjanu oštricom noža udario u predjelu grudnog koša i nanio joj povrede od kojih je preminula. Nakon ubistva, kako je saopšteno u pirotskom Višem tužilaštvu, Vasiljević je izvršio samoubistvo vješanjem.

Pirotsko Više javno tužilaštvo saopštilo je da će se obdukcijom ustanoviti na koji način se dešavala drama bez svedoka.

Komšije ove porodice bile su u šoku. Govorili su da je Dragan Tanju jako volio, ali i da je bio ljubomoran. Nije mogao da je zamisli sa drugim muškarcem nakon 30 godina braka.U jednom trenutku počeo je maltretira Tatjanu. Tukao ju je i vrlo često je morala da stavlja veliki sloj šminke da sakrije masnice koje je imala od batina.

Kad joj je prekipjelo, spakovala je svoje stvari i vratila se kod svojih roditelja. Ali, Dragan nije mirovao, na sve načine je pokušavao da vrati suprugu nazad. Što se i dogodilo.

– Dragan je navodno gušio Tanju svojom ljubomorom. Pričaju i da ju je tukao, zbog čega ga je navodno prijavljivala policiji, a priča se da je dobio zabranu prilaska ženi. Ona je zato odlučila da stavi tačku na njihov zajednički život.

Podnjela je zahtev za razvod braka, a juče je trebalo da u sudu potpišu te papire. Dragan se s tim nije slagao, pa ju je veče uoči zvaničnog razvoda ubio – rekao je Kurirov izvor na dan ubistva.

Dragan je u oproštajnom pismu tražio da bude sahranjen pored Tatjane. Ta želja mu nije bila ispunjena.Tanja i Dragan su iza sebe ostavili dve odrasle ćerke i unučiće.

Kurir

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS