Horor: Sin sedam dana živio pored mrtve majke, komšije osjetile nesnosan smrad

Horor: Sin sedam dana živio pored mrtve majke, komšije osjetile nesnosan smrad

Nakon što su komšije prijavile da se u zgradi širi nesnosan smrad, horor u stanu u Zvezdari je otkriven na petom spratu.

Komšije su potvrdile da komšinicu nisu vidjele najmanje sedam dana. 

– Stanari sa petog sprata, na kome je i Mila živjela sa sinom, prijavili su da se iz njenog stana širi smrad. Kada je policija upala, zatekli su mrtvu ženu, dok je njen sin, koji je psihički obolio, bio u veoma lošem stanju. On je s majčinim tijelom praktično živio sedam dana – kaže izvor Kurira.

– Za sada nije poznato na koji način je žena umrla, te je naložena obdukcija – dodaje sagovornik.

Nemaju familiju

Bogdanovićeva je, tvrde, svakodnevno sjedela na klupici ispred zgrade.

– Prije nedjelju dana smo je posljednji put vidjeli, od tada se nije pojavljivala. Njenog sina, ipak, niko nije vidio godinama. Zimus ga je komšinica srela u lokalnoj prodavnici, nije ga prepoznala, imao je dugu bradu i izgledao loše, bio je teško bolestan – pričaju komšije.

Komšije iz Ustaničke ulice navode da Bogdanovićeva i sin nemaju nikakvu rodbinu.

– Ona je bila samohrana majka, rođake, koliko mi znamo, nisu imali. Niko ih nije posjećivao niti ulazio u njihov stan – kažu komšije.

Divna žena

Komšije iz ove zgrade kažu da je Bogdanovićeva bila divna žena, obrazovana i posvećena bolesnom sinu koji je godinama bio nezaposlen.

– Pričalo se da je ona doktorirala, a znamo da je radila u Institutu u Zemun Polju. Bila je izuzetno obrazovana. Imala je tu nesreću da je njen jedini sin, koji je također bio ekstremno inteligentan, teško psihički obolio, pa se posvetila njegovanju njega – kažu komšije.

– Devedesetih godina, kada se jedva krpio kraj s krajem i kada se stajalo u redovima za mlijeko, ona je donosila mlijeko porodicama sa malom djecom i pomagala koliko je mogla. Divna je bila, posvećena, žena za primjer. Mnogo je tešku sudbinu doživjela – tvrde oni.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE