Portal 072info

Horor u BiH: Sahranjen stočar koga je usmrtio ovan

54EC1663 9A33 46CA A620 C00C4506FB52
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bogdan Marić (68), poznati stočar iz Dervente, porijeklom sa Vlašića, podlegao je višestrukim povredama u Univerzitetsko kliničkom centru u Banjoj Luci, od udarca i teških rana koje mu je nanio njegov ovan, pišu “Novosti“.

Ovaj ugledni domaćin, iza kog su ostali supruga, sin i tri kćerke, kao i ostala mnogobrojna rodbina, sahranjen je u četvrtak na mjesnom groblju u Priječanima, između Klašnica i Banja Luke. Nesvakidašnja tragedija, pod još nerasvijetljenim okolnostima, odigrala se na imanju Marića u Donjem Detlaku, nadomak Dervente.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Očevidaca nije bilo. Po svemu sudeći Bogdan se bio nešto zamislio ili skoncentrisao na neki posao, u štali, pa nije na vrijeme uočio ratobornog ovna. Iznenadio ga je udarcem u predjelu prsa i stomaka. Nepoznato je da li je bilo još udaraca, ali i taj, eventualno, jedan, bio je strahovit i, kako se ispostavilo, koban”, rekao je izvor “Novosti” upućen u ovu tragediju.

Bogdan je uspio da supruzi i potom pristiglim komšijama teškom mukom izusti da ga je napao ovan. Ubrzo je prebačen u dobojsku Bolnicu, i potom u UKC RS u Banjaluku. Tu je od zadobijenih povreda i podlegao.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 25
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME