Portal 072info

HOROR U ZENICI: “Otvori vrata majku ti j****! Zaklat ću i tebe i tvoju ženu i dijete!” (FOTO)

Porodica Kajtaz iz Zenice, sinoć je u svom stanu doživjela šok od kojeg se dugo oporaviti neće. Naime, komšija s sprata, prije ponoći došao je ispred vrata s nožem u ruci

Uslijedili su udarci na vrata, rukama i nogama, ali i nožem koji je na vratima ostavio duboke tragove. Porodica Kajtaz, u strahu, nije imala snage ni hrabrosti napraviti bilo kakav racionalan potez. Uspjeli su sina od godinu i devet mjeseci uzeti u naručje, pokušat smiriti ga te moliti da agonija prestane.

Dok je komšija ‘divljao’ ispred njihovih ulaznih vrata, na sav glas uzvikivao je: „Otvori vrata majku ti j****. Zaklat ću i tebe i tvoju ženu i dijete! J**** ti dijete“.

Na vratima se vidi šest uboda nožem, ali i krv kao rezultat agresivnog korištenja istog. Na svu sreću komšija nije uspio provaliti.

Kajtaz2

„Ne želim ni da pomislim šta bi se desilo da su vrata otključana bila?! Šta da mi je muž bio na straži?! Od sigurne smrti i mene i mog muža i naše dijete dijelilo je čudo, božje čudo.“ – rekla nam je gospođa Kajtaz.

13179368_10209925724882768_5621771069244667074_n

Tek nakon drugog poziva policija se udostojila na isti i odgovoriti. Policija je, zbog komšijskih odnosa, porodicu Kajtaz savjetovala da ne idu ‘do kraja’, odnosno da ne pokreću krivičnu prijavu. Porodica Kajtaz se nije i ne želi složiti s policijom te će u što kraćem vremenskom periodu pokrenuti krivičnu prijavu te tražiti zabranu prilaska.

Naime, nakon što je komšija priveden u policijsku stanicu, tokom ispitivanja, razlog zašto je uradio to što je uradio, naveo je konstantnu buku koju pravi sin porodice Kajtaz. Međutim, saznali smo da se komšija prije samo nekoliko mjeseci okrenuo vjeri, te nije mogao biti tolerantan k suprugu gospođe Kajtaz, koji je inače pravoslavac.

Untitled

Porodica Kajtaz i dalje je u šoku i ne može da razumije zašto je komšija odlučio napraviti bilo kakve probleme, s obzirom da je u pitanju dugogodišnje poznanstvo.

freshpress.info

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box