Portal 072info

Horoskop i brak: Ako je vaš partner među njima, vi ste zaista sretni

Horoskopski znaci koji žele ući u brak:

 

BIK

Rođeni u znaku Bika teže stabilnosti tako da im je ideja bračnog života sasvim prihvatljiva i uopšte ne beže od obaveza u ovoj zajednici. Izuzetno su pouzdani i pravi su oslonac svom bračnom partneru, ali im je vrlo bitno da im on pruža stabilnost.

Međutim, ako do toga ne dođe, nakratko će se povući u sebe, ali potom će njihovo nezadovoljstvo pokazivati na svakom koraku. Bikovi nemaju dlake na jeziku, a pritom uvijek imaju argumente kada se raspravljaju sa drugom osobom tako da će njihov bračni saputnik vrlo dobro znati šta mu se zamjera i šta se od

RAK

Pripadnici ovog vodenog znaka kao da su stvoreni za brak i porodicu. Veliki emotivci, koji su izuzetno privrženi svojoj primarnoj porodici, ma koliko da su uspješni u životu, ako nisu ostvareni na polju braka, njima ništa to ne znači.

Sve i da im se raspada brak i da je potpuno nezadovoljan, on će pred svijetom stvoriti sliku harmoničnog porodičnog života. Svoje nerve će opteretiti tom glumom, ali neće dozvoliti da iko sazna šta se dešava među zidovima njihovog doma. Sve i da partner insistira da se razdvoje, Rak to neće dozvoliti- prvo će na fin i suptilan način pokušati da razuveri partnera da su upali u prolaznu lošu fazu, a ako se stvari zahuktaju, po cijenu života neće dozvoliti da do razvoda dođe.

VODOLIJA

Ovaj znak važi za najvjernijeg u braku u čitavom zodijaku. Iako je to pomalo kontradiktorno, jer ljubomorno štiti svoju slobodu, ona iskreno vjeruje u zajedništvo. Kada uđe brak, to uvijek čini isključivo iz velike ljubavi, ponekad suviše idealizujući svog partnera. Ona možda ume da bude atipična supruga i majka, ali nikada na štetu svojih najmilijih.

Ona će se boriti za svoj brak i porodicu koliko god može, čak i kad smisao prestane da postoji, ali će na kraju riješiti da je dobar razvod ipak bolji od lošeg braka. To će je emotivno uništiti, ali duboko u sebi će znati da je donijela pravu odluku i vremenom će postati ona stara – slobodna, slobodoumna i nesvakidašnja.

RIBE

Pripadnici ovog vodenog znaka kao da čitav život čekaju da se vjenčaju i da njihova bajka počne, jer imaju zaista bajkovitu predstavu o ljubavi koja treba da traje do kraja života.

Čak i da se osjeti umorno zbog toga, o tome teško da će ikome govoriti. Ista stvar je i ako do komplikacija u braku dođe, jer će smatrati da je to njena greška, čim ona sve čini za svog partnera a on ipak nije zadovoljan. Prelazit će i preko teških riječi i grubosti, i iako duboko nesretna zbog toga što joj se dešava, znat će to da zamaskira poluusiljenim osmijehom.

Riba nije tip koji se razvodi – ona zaista vjeruje da je ”Da” koje je izgovorila pred Bogom i narodom za sva vremena i da ljubav i brak nemaju reprizu. Taman potpuno na svoju štetu, u stanju je da istrpi sve samo da bi porodica bila na okupu.

Podijelite članak