HOROSKOP I KARIJERA: Bikovima se smiješi novi posao, Rakovima sljeduje povišica

Bikovi u svibnju mogu očekivati ​​veći priljev novca, a Škropija će raditi prekovremeno, ali im to neće smetati. Što Vaš znak najviše nervira?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ovan

Prva polovica godine povoljna je za promjenu posla, sastanke, seminare i konferencije. Bićete željni znanja, pa ćete pohađati razne tečajeve, a studenti će uspješno polože ispite. Više ćete putovati, a nije isključeno i pronaći posao u drugom gradu, pa ćete morati putovati. Lako ćete sve pridobiti na svoju stranu, pa u ožujku i travnju možete predstaviti svoje ideje drugima i pokušati što više učvrstite odnose sa svojim kolegama. Druga polovica godine donosi vam uspjeh i napredak, a ako ste nezaposleni, mogli biste dobiti posao baš po svojoj mjeri, piše “24sata“.

Bik

Vaš rad će ove godine biti vrednovan i priznat, posebno ako ste u njega ulagali mnogo truda. Sportaši ili javne osobe dobit će priliku koja se ne odbija, a mnogi će unovčiti neki hobi ili talent koji posjeduju. Već u prvoj polovici godine očekuje vas zaokret u karijeri, pa će vam biti ponuđen odgovoran posao ili drugo radno mjesto. Dobra poslovna razdoblja pratit će vas u ožujku, kada ćete napredovati i biti nagrađeni, a svibanj, lipanj i srpanj donose financijsko poboljšanje. Kolovoz iskoristite za odmor, zabavu i razbibrigu, au nove radne pobjede krenite na jesen, kada ćete biti izuzetno uspješni.

Blizanci

Ako krećete u veće poslovne akcije, kao što je osnivanje vlastite tvrtke, zvijezde savjetuju da to učiniti u prvoj polovici godine. Jupiter će se pobrinuti i otvoriti vam vrata financijskog prosperiteta, pa ćete dobro poslovati i biti zadovoljni postignutim rezultatima. Plodni poslovni mjeseci biće svibanj, lipanj i srpanj, a ako se bavite umjetnošću, ni ljetni mjeseci vas neće ostaviti bez inspiracije i uspjeha. U drugoj polovici godine sve ćete biti bliže cilju da uspijete u svom privatnom poslu, ali budite oprezni u međuljudskim odnosima – posebno pazite ako se s nekim udružujete. To je osjetljivo područje, pa morate dobro otvoriti oči.

ČITAJ JOŠ:  Napravite zdravi smoothie za jačanje imuniteta

Rak

U 2015. ćete napredovati, dobiti povišicu ili konačno otkriti čime zaista želite baviti. Sada je trenutak da odbacite sve strahove i nesigurnost i odvažno počnete raditi na realizaciji svojih planova. Ako već neko vrijeme planirate se osamostalite ili pronaći bolji posao, počnite na tome ozbiljno raditi. Nauspešniji mjeseci za to su ožujak kada biste mogli putovati, te aprlu i svibanj koji donose priliku da zablistate svojim idejama. Tijekom ljeta mogli biste bolje zarađivati, au studenom ćete iskazati svoj kreativan duh i smisao za inovacije.

Lav

Naklonjeni Saturn pozitivno će djelovati na učvršćivanje vašeg statusa, a neke vaše planove učinit će dostupnim. Posebno ćete biti uspješni u umjetničkim profesijama, a na radnom mjestu isticat se originalnim idejama. Mogli biste biti unaprijeđeni, ai šefovi će vas više cijeniti. Druga polovica godine je kao stvorena za rješavanje financijskih problema ili za veća ulaganja. Napredak u područjima obrazovanja ili rada u medijima biće povoljan u rujnu i listopadu. U ostalim profesijama vaša strpljivost će biti ključna riječ za uspjeh jer ćete biti razapeti između želje za stalnim primanjima i upuštanja u rizik novim projektima.

Djevica

Dobre poslovne rezultate postizat u travnju, au svibnju, lipnju i srpnju čuvajte se Pogrešna odluka, iako će baš ti mjeseci nekima od vas donijeti priliku za napredovanje. Ulazak Jupitera u vaš znak od 19. rujna pružit će vam mogućnost da ostvarite važne poslovne uspjehe i financijske projekte. Najviše domete u poslu postići će oni koji se bave zanimanjima vezanim za medije, menadžment, javne djelatnosti, sport, prosvjetu, kreativne profesije i rad s djecom. Odlične poslovne prilike otvaraju se tijekom srpnja, kolovoza i studenog, kada ćete osvajati šefove svojim originalnim idejama.

ČITAJ JOŠ:  Ovo je novi žiri 'Pinkovih Zvezdica', a umjesto Harija i Milana u njemu sjede...

Vaga

Pred vama je godina u kojoj ćete biti posvećeni poslu, ali ćete imati priliku da se razvijate i napredujete. Bit ćete nezaustavljivi. Snažna individualnost, uvjerljivost, stručnost i znanje osigurat će vam ugled u radnoj sredini. U svibnju, lipnju i srpnju češće ćete putovati ili ići na teren, što će vam popraviti financijsku situaciju. Na jesen biste mogli vratiti u školsku klupu i završite ispite. Zahvaljujući intelektualnim sposobnostima, Ostavljaca izvrstan dojam na suradnike i poslovne partnere, posebno u listopadu i prosincu.

Škorpion

Ako ste se prošle godine žalili da vam je nedostajalo pravih prilika za napredak, ove ćete godine sve nadoknaditi. Pratiće vas sreća i naklonost okoline, posebno tijekom ožujka i ljetnih mjeseci pa ćete samo morati prepoznati prave prilike i čvrsto ih ugrabite. Mnogi od vas odvažiće se na usavršavanje svojih znanja, konačno će diplomirati ili upisati fakultet. Druga polovica godine će vam biti posebno naklonjena. Mnogi će uživati ​​u poslu, a neće vam biti teško ni da ostaju prekovremeno jer će se vaši napori isplatiti. Nekima se smiješi povišica, a prijateljstva s utjecajnim ljudima mogla bi vam pomoći u karijeri.

Strijelac

Bit ćete zreliji, hrabriji i spremniji na odlučujuće korake u životu pa vas u poslu očekuje uspjeh. U ovoj godini zvijezde su naklonjene zanimanja koja imaju veze s računalima, programiranjem, stranim jezicima, edukacijama, prosvjetom, turizmom ili putovanjima. Ukoliko se bavite ovim poslovima, napredovat do kolovoza. I ostali Strijelci imat će prilike za nove poslove. Ako budete uporni u svojim ciljevima, u drugom dijelu godine dobit ćete zasluženu nagradu. Tada Jupiter ulazi u vaše polje karijere i omogućuje napredak i priznanja. Važno je da vaši postupci budu odmjereni, ambicije čvrste i jasne i da ste mudri i ozbiljni. Sve ostalo ići će lako.

ČITAJ JOŠ:  Ovo je dobar razlog da nipošto ne uzimate potvrdu sa bankomata!

Jarac

U prvom dijelu godine više ćete kontaktirati s drugima i pritom morati češće pristajete na ustupke. Ostvarit mnoga nova poznanstva, od kojih će se neka pokazati korisnim. Moguće su promjene na financijskom planu koje će biti pozitivne – možda dobijete nasljedstvo ili prodate neku nekretninu. U drugom dijelu godine ostvarit brojna nova poznanstva i komunicirati s obrazovanim, stručnim i uspješnim pojedincima od kojih ćete mnogo toga naučiti. Uz Jupiterovu potporu u vašem polju obrazovanja, ulaganje u stručno i profesionalno obrazovanje i usavršavanje višestruko će vam se vratiti. Proširite svoje znanje i naučiti neku novu vještinu. Rad u novinarstvu ili izdavaštvu donosi velik napredak!

Vodenjak

U prvom dijelu godine imat ćete nekoliko dobrih prilika za napredovanje i poboljšanje financijske situacije. Ipak, ništa vam neće biti poklonjeno, nego ćete morati dobro da se potrudite i naučite praviti ustupke, čak i kada znate da ste u pravu. Zvijezde vam savjetuju da poslujete individualno. U ožujku ćete biti puni motivacije i energije, pa će sve ići glatko. Neka vas ne obeshrabre manji zastoji u travnju jer već od svibnja do srpnja ostvarit odlične rezultate. U drugoj polovici godine popravit vam se financijska situacija, bilo zbog povišice, isplativog projekta, a ni nagrade i pohvale nisu isključene.

Ribe

Drage Ribe, na poslu ćete se boriti i dokazivati ​​više nego inače. Pratiće vas osjećaj da se vaš prave vrijednosti ne cijene dovoljno. Imate velike ambicije i želite napredovati. Borite se jer će se vaš napor i te kako isplatiti, posebno u travnju, srpnju i studenom. Posebne uspjehe ostvarivat ako se bavite javnim radom, politikom, umjetnošću, dizajnom ili bilo kakvom drugom kreativnom područjem. Nekima se smiješi uspješan život i rad u inozemstvu.

GODISNJICA
MARKETING