Horoskop i veze: Bik odan i vjeran, Škorpija najljubomornija

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Vjerovali u horoskop ili ne, postoje neke veze koje će svako od nas da prepozna u sebi, svojim ukućanima, prijateljima ili partneru. I dok su neke osobine znakova vrijedne hvale, druge niko ne želi da prizna i da ih smjesti uz svoje ime. Saznajte koji horoskopski znakovi su najopasniji kao partneri!

Ovan

Vjernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, prevara se dogodi iznenada i nije rijetkost. Ali, ako se istinski zaljubi, Ovan voli svim svojim srcem.

Ljubomora: 75%

Bik

Vjernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Nisu skloni prevarama i vjerni su partneri. Iskušenje im nije nikakav problem, pa će mu se sigurno oduprijeti.

Ljubomora: 65%

Blizanci

Vjernost: Iako možda žele da budu vjerni i odani, njihovom šarmu zaista je teško odoljeti. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da koketiraju, čak i kada ne žele ništa više od druženja, što može da zbuni drugu stranu. Ali, kada se istinski zaljube, Blizanci se trude da udovolje partneru i da budu vjerni.

Ljubomora: 25%

Rak

Vjernost: Ako je njihova veza kvalitetna i vrijedna čuvanja i održavanja, Bik će vam biti odan i vjeran do samog kraja. Ali, s obzirom na njihove poprilično velike prohtjeve, čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vrijedno spašavanja. Dok je srećan, Rak je vjeran.

Ljubomora: 85%

Lav

Vjernost: Uz prave reči i gestove, Lav može vrlo lako da se zavede, ali to ne znači da će da žrtvuje svoju vezu, već da će da stavi na vagu i da procjeni šta mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti. Ljubomora: 80% Djevica Vjernost: Djevice su vrlo vjerne i odane i isto očekuju i od svog partnera. Ali, ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Ljubomora: 40%

Vaga

Vjernost: Vage vole da eksperimentišu i da vagaju, kako u životu generalno, tako i u vezi zbog čega može da se kaže da i nisu verni partneri. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. Ali, ako to nekome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi srećni i zaljubljeni.

Ljubomora: 50%

Škorpija

Vjernost: Škorpije su poznate kao veliki šarmeri i zavodnici što zbog lukavih i biranih reči, što zbog snažnog seksepila kojim zrače. Iako su skloni avanturama i vole da isprobavaju nove stvari, ako odaberu partnera za život njemu će i da se posvete.

Ljubomora: 90%

Strijelac

Vjernost: Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vjernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su s vremena na vrijeme spremni da priušte sebi pokoju avanturicu.

Ljubomora: 20%

Jarac

Vjernost: Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su vjerni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su da trpe za pravu ljubav.

Ljubomora: 30%

Vodolija

Vjernost: Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolisati. Vole igre i igrice zbog čega često “završe” u prevari. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentisanju.

Ljubomora: 10%

Ribe Vjernost: Ribe su vrlo otvorene i vole da plivaju u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im duge i stabilne. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim djelima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.

Ljubomora: 70%