Portal 072info

Horoskop otkriva: Kako da vratite bivšeg dečka?

Da bi pomirenje proteklo onako kako vi želite, uzmite u obzir i njegov horoskopski znak…

Uspostavljanje odnosa nakon raskida vrlo je teško, ali horoskopski vodič vam može olakšati da otvorite vrata njegovog srca i da ga ponovo osvojite. Ako ispratite ove savjete ponovo će biti u vašem zagrljaju, ma koliko bio tvrdoglav.

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne idite naokolo čekajući da on nešto primijeti. Takođe ne vrijedi da čekate pravi momenat za pomirenje jer će on jako brzo uskočiti u novu vezu. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga dajte sve od sebe da održite datu riječ, zbog toga što ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da uradite nešto dodatno za partnera javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo što morate da uradite jeste da mu jasno date do znanja da je on bio u pravu. Recite da je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi sa tom i tom temom. Znamo da će vam biti teško ali sve dok to ne uradite od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate da je on pametniji i da ćete ga i u buduće slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Blizanci

Pošaljite šaljivo izvinjenje. Ništa neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor. Ipak, ako ste napravili ozbiljnu grešku, moraćete malo više da se potrudite. I budite dovitljivi! Ne pokušavajte da ga pozovete jer on nije tip koji će čekati da telefon zazvoni, ali ako želite da ispravite stvari ne smijete dozvoliti da se komunikacija prekine. Pokažite otvorenost i spremnost za ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišite.

Rak

Da biste se pomirili s rakom trebaće vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju grešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu da jednostavno ne možete da živite bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i uradite sve kako biste izbjegli bilo kakav oblik neslaganja. Rak mora da osjeti vašu ljubav, zato odvojite što više vremena, pažljivo slušajte šta vam priča, slažite se s njegovim tezama. Rakovi sporo pale, tako da ćete ovo možda morati da ponovite i nekoliko puta.

Lav

Komplimenti i laskanje će vas odvesti gdje god želite. Izvinite se zbog svog greške i naglasite da vi ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvijećem. Učinite sve kako biste pokazali da ste vrijedni njegove ljubavi. I naravno, obucite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svijetu i on će prići vama.

Djevica

Za početak se upristojite. Djevica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju prefinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vrijeme, sredite se, a dolazi do vas kući obavezno počistite stan. Svoju grešku ćete najbolje očistiti ako očistite sve oko sebe. Kupite lijep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan. Najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni “gnjaviti”, jer djevice vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

Vaga

Pokažite što više zanimanja za njegove aktivnosti, i poradite na svojim konverzacijskim vještinama. Naravno ne zaboravite da povremeno udijelite kompliment. Svim osobama rođenim u znaku vage treba stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalno izvinjenje. Ni previše ni premalo. Vaga mora jasno da vidi da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspjeh neće izostati.

Škorpija

Slobodno upotrebite neki dramatičan gest kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče škorpija riječi neće mnogo pomoći. Njemu su važna djela. Jedino pozitivne akcije mogu da vam obezbijede samilost. Možda to znači da ćete morati da se riješite neke stare navike, ili da potražite pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo raskid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvijek uzmite ozbiljno.

Strijelac

Ponudite toplu i prihvatljivu ruku pomirenja. Strijelci vole kućne ljubimce i ako budete dovoljno umiljati neće vam odoljeti. Za početak je najbolje prihvatiti njegovo prijateljstvo, i ne žuriti. Strijelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, tako da bi trebalo da se uklopitie u njegovo društvo. Što prije ponovo postanete član ekipe, prije ćete se pomiriti.

Jarac

Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i da mislite. Prazna obećanja vas neće daleko dovesti. Jarci dosta cene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za poklon pomirenja otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati da vjerujete u zajedničku budućnost. Nikad ne zezajte jarca, to je znak koji ne voli igranje.

Vodolija

Vodoliju pozovite na razgovor uz kafu. Neće moći da odoli razmjeni mišljenja. Oduprite se i ne forsirajte bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti da stagnira. Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama sve mora da bude potpuno otvoreno i jasno. Pokušajte da uradite nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

Ribe

Sve karte stavite na saosjećajnost. Ribe ne mogu da gledaju ničiju patnju. Budite manje posesivni i zahtjevni. Iako je je romantičan on ne može da podnese zatvor. Prihvatite činjenicu da su ribe ekstremno osjetljive i da prema njima uvijek morate da budete pažljivi. Budite što nježniji i ljubazniji. Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.

Podijelite članak