Horoskop otkriva: Koji je znak najbolji ljubavnik

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Cosmo flertoskop! Pitali smo zvijezde s kim ćete ovaj mjesec u šetnjicu, a s kim u krevet. Pročitajte i provjerite na svojoj koži.

Jarac

Ovan je drag i daje vam slobodu. Što biste više? S Bikom ste na sedmom nebu. Strijelac će vam pričati bajke koje neće moći realizirati, a Ribe su otkriće godine – zaigrane i uzbudljive, baš poput vas, piše Cosmopolitan.

Vodenjak

S Blizancima možete do mile volje eksperimentirati u krevetu, Rak vas zna odlično tješiti, ali ne zna ljubiti, Lava izbjegavajte u širokom luku, a s Vodenjakom možete lebdjeti dva metra iznad zemlje.

Ribe

Lav će u vama vidjeti seksi božicu, sa Škorpionom snimate triler, sa Strijelcem možete osvojiti svijet, samo ne zaboravite da trebate i disati, a u Jarcu možete otkriti i frenda i ljubavnika.

Ovan

Ovan s Ovnom? Može, ali samo ako volite vruć seks nakon žestokih svađa. Bik će vam nositi doručak u krevet, s Rakom možete u romantične šetnjice, a Vagu ćete odmah poželjeti do kraja.

Bik

Rak se voli maziti, Djevica vam je dosadna, Škorpion je samo za jednu noć, a s Bikom će vam biti genijalno. Po cijeli dan i noć u krevetu. Samo, tko će se od vas dvoje sjetiti promijeniti posteljinu?

Blizanci

Vi i Strijelac ste kao dvije puzzle – savršen par. Samo kad ne bi bilo tog Vodenjaka koji će vam potpuno zavrtjeti glavom. S Ovnom možete imati vatromet strasti, ali, nažalost, neće biti dugog vijeka.

Rak

Lav će vam ekspresno podići samopouzdanje, a onda izazvati pravu oluju osjećaja, sa Škorpionom možete imati vruću aferu i kušati zabranjeno voće, no Jarac će biti onaj pravi.

Lav

Naravno da volite vatru i strast, no Ovan je čak i za vas preeksplozivan. S Lavom ćete biti pravi tandem za igre bez granica, a Djevica vas u isto vrijeme privlači i živcira. Naš savjet – suosjećajan Vodenjak.

Djevica

Ovan je samo za jednu noć. S Blizancima ćete imati najbolji seks u životu, Ribe su slatke, ali neuračunljive, no jedini koji će vas navečer odvesti na operu, a ujutro dovesti do orgazma je Vodenjak.

Vaga

S Lavom možete biti sretni samo ako on zaboravi na svoje mačo manire i smanji apetit. Škorpion vam je previše zahtjevan, Bik je super frend, ali ništa od leptirića u želucu, no Vodenjak je obećana zemlja.

Škorpion

Bik je fascinantan, no njegova opsesija i strast mogu biti opasne. Rak je neodoljiv kao najukusnija pralina, samo vam i od nje može pozliti. Ovan je odličan, ali nepouzdan, a Lav je na vašem nivou.

Strijelac

Seks sa Škorpionom je idealan za dizanje ega, Ribe će vas ugnjaviti svojom sentimentalnošću, sa Strijelcem možete biti najglamurozniji par u gradu, no Vaga vam je suđena.