Horoskop otkriva mane vašeg frajera

Bik će vas mučiti ignoriranjem, blizanci nikada nisu zadovoljni, dok vage misle da uvijek sve najbolje znaju…

Ovan

Pripadnici ovog znaka vrlo su eksplozivni zbog sulude ljubomore. S Ovnom vas u ljubavi očekuje dosta problema. Oni vole tražiti razlog za svađu i tamo gdje ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulzivnim scenama pred drugima. Pravi su majstori u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji, očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način to natrljati na nos.

Bik

Ovaj znak muči partnericu ignoriranjem. Kao i kod Ovna, Bikove u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Mučiti partnera mogu i glumeći kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvijek najpametniji.

Blizanci

Blizanci nikada nisu zadovoljni. Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su najviše usredotočeni na sebe, a s druge strane očekuju da se stalno trudite oko njih. Namjerno će provocirati ljubomoru, jer vole kad netko pleše oko njih. Otrovne riječi i uvrede nisu im nepoznanica.

Rakovi

Rakovi se vrlo lako uvrijede. Najgora stvar kod Rakova je što se mogu uvrijediti na gotovo sve što im kažete. Opsjednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju bezosjećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvijek mrziti onoga tko ih je jako povrijedio. Dugo ih morate moliti za oprost.

Lav

Lavovi će uvijek pronaći opravdanje za sebe. Pripadnici ovog znaka nanjušit će slabosti svog partnera i svaki put kad se osjete ugroženo, prebacivat će krivnju, kako bi sami ispali čim bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju.

Djevica

Očekivanjima Djevice nemoguće je udovoljiti. Uvijek su spremne na kritiku, a najgori su prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su oni zamislili, a ako nije, bit će lošeg raspoloženja. Sklone su provjeravanju partnerica, a često su posesivni.

Vaga

Vage uvijek sve znaju bolje od partnerice. S njima čovjek teško može znati na čemu je, jer zbog sitnice mogu promijeniti stav i raspoloženje. Imaju cijeli skup pravila kako se njihova odabranica mora se ponašati, pa čak i oblačiti. Smatraju da ih partnerica treba slušati u svemu, pa zato zauzimaju stav pametnjakovića i savjetnika.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka nisu postojani u ljubavi. Škorpioni su skloni flertu, ali i aferama. Sposobni su manipulirati i lagati, kako bi došli do svog cilja. Ukoliko im stanete na žulj, napast će vaše samopouzdanje. Ako ih osramotite pred društvom, teško će vam to oprostiti.

Strijelac

Strijelac je uvijek sam sebi na prvom mjestu. Iako će se zakletii na vječnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka stalno će gledati što njima odgovara i kako će situaciju okrenuti u svoju korist. Ako pogriješite, očekujte da će vam pametovati, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji, jer će Strijelac to doživjeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac

Ovaj znak izludjet će partnericu svojim očekivanjima. Poput Djevica, Jarčevi imaju velika očekivanja od partnerice, a to će joj u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su jako dobro skrivati osjećaje i inzistiraju na tome da problem nikada nije u njima.

Vodenjak

Vodenjak ne zna šta znači biti predan partner. Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih nitko ne osjeća u potpunosti voljenim. Obožavaju se inatiti, ali i glumatati kako bi došli do svog cilja. Ako su povrijeđeni, to nikada neće priznati, ali vratit će vam dvostruko.

Ribe

Ribe svoje strahove skrivaju optužbama. Svjesne su svoje nesebičnosti u ljubavi, zbog čega je prisutan strah da im nećete uzvratiti istom mjerom. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga. Ipak, to će rijetko priznati, a vrlo uvjerljivo će vam nametnuti osjećaj krivnje.