Portal 072info

Horoskop otkriva poroke: Ribe zavisne od tableta, Škorpije od seksa

Horoskop vam ne služi samo da biste saznali šta vas očekuje u toku dana ili kakve su seksualne vještine vašeg partnera, već vam zvijezde poručuju koji porok vreba vaš horoskopski znak.

Ovan

Ovaj znak kao izraziti vatreni individualac, privučen je i alkoholom i cigaretama, a kad se tome posveti, nije ga lako odgovoriti. Naročito zbog tvrdoglavog stava da se pušenjem oslobađa stresa, ali i zbog toga što sebi izgleda prilično glamurozno sa cigaretom u ruci.

Bik

Bik je stabilan znak, ali kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo ili njeno tijelo. Ugađanje čulima je uvijek na prvom mjestu, tako da je lako zamisliti Bika koji previše voli dobru čašicu.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka često mijenjaju raspoloženja, što je obično praćeno raznim porocima, poput paljenja cigare jednu za drugom. Ako im posao barem malo zavisi od računara i Interneta, možete biti sigurni da će noći provoditi prije pred ekranom nego u krevetu.

Rak

Rakovi su pod velikim uticajem Mjeseca, što ih vodi prema alkoholu i tabletama. Bes nerijetko potiskuju velikim količinama hrane, a uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Jednom rječju, budite veoma oprezni sa ovim znakom.

Lav

Lav po definiciji vjeruje u svoju besmrtnost, pa su svi poroci dobrodošli. Ipak, kako voli da uživa u sopstvenom uspjehu i glamuroznom životu, pripadnik ovog znaka najbrže može da postane kockar. Pored toga, i pušenje i prekomjerno pijančenje mu nije stran pojam.

Djevica

Ovaj znak može biti najveći radoholičar, jer prilično opsesivno pristupa svim stvarima u životu. Ali, čim stvari krenu pogrešnim smjerom, stiže i potreba za alkoholom i tabletama za smirenje.

Vaga

Vaga voli da pobjegne od ružne stvarnosti putem alkohola, a ni lake droge za njih nisu nešto zabranjeno. Međutim, za razliku od ostalih, lako se navuku i na vježbanje, koje onda sprovode do iznemoglosti.

Škorpija

Škorpija nosi titulu najvećeg zavisnika od seksa u Zodijaku, a uz to obično dolaze i potoci alkohola. Cigarete su omiljeni porok iz praktičnog razloga održavanja linije, kako ne bi morali na dijete.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka kao i Lavovi, imaju stav besmrtnika pa im ni jedan porok nije stran. Najčešće se nalaze u problemima sa novcem zbog zavisnosti od putovanja, koja baš i nisu prikladna za njihov džep.

Jarac

Jarac je najmanje sklon porocima od svih znakova Zodijaka, jedino cigarete po njima ne spadaju u zavisnosti. Druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da bi trebalo da su mršavi i lijepi.

Vodolija

Vodolija istražuje, pa ćete je lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do narkomana, koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.

Riba

Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koji osjećaju u životu, najčešće psihički. Kad se pojavi neki hroničan fizički bol, zavisnost od tableta je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box