Portal 072info

Horoskop otkriva šta najviše uzbuđuje vašeg partnera

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zodijak otkriva tajne zavođenja i specifičnu stvar koja će svaki znak uzbuditi toliko da će odjeća sama spasti sa njega

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Ovan

Ovan voli dobro tijelo i zato je najbolje da mu odmah pokažete najbolji dio vašeg. Nije bitno da li su u pitanju grudi, zadnjica, duge noge, široka ramena ili savršen lakat.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Bik

Ako želite da uzbudite Bika, potrebno je samo da sa njim imate što je više moguće seksa. Kada nemate seks, obasipajte ga poklonima. Frontalni napad seksom i poklonima učinit će da Biku klecaju noge.

Blizanci

Siguran način da uzburkate krv ovom znaku jeste da mu stimulišete mozak. Najbolje je da Blizance vodite na neko predavanje, diskutujete o nekom filmu ili im preporučite knjigu. Njihov mozak će vas toliko voljeti da pantalone neće imati nikakave šanse.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rak

Moć je definitivno nešto što će skrenuti pažnju Rakovima. Ali ako baš želite da ga dovedete do ludila, nježno pređite rukama preko njegove ruke ili noge. To će mu pomutiti mozak i ostaviti ga bez daha.

Lav

Odnosite se prema Lavu kao prema pravom kralju džungle i sav otpor će biti čudan. Lavove uzbuđuju komplimenti i pažnja, i zašto im to ne biste pružili? Oni su najgotivnije osobe na planeti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Djevica

Djevice vole kontrolu više i od mame i tate. Kako biste ih potpuno uspalili, pokorite se svakom njihovom hiru. One najviše na svijetu žele da shvatite koliko lak život može biti ako pratite pravila koje su postavile.

Vaga

Vaga je romantična. Vaga voli klišee kao što su cvijeće, vino, bombonjere i iznenadne večere za dvoje. Ovi klišei postoje sa razlogom, a ako je to ono što će je uzbuditi, koga briga ako su izlizani.

Škorpija

Pošaljite Škorpiji neku misterioznu poruku i tražite od nje da nešto uradi i biće najsrećnija na svijetu jer je ideja da radi nešto tajno i uzbudljivo nevjerovatno pali.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac

Ako je vaša misija zavođenje Strijelca, odvedite ga negdje napolje – na kamping. Ništa kao priroda neće toliko učiniti ovaj znak podložnim vašim nevaljalim idejama.

Jarac

Jarčevi vole staromodne fantazije. Dozvolite im da budu raznosač pice koji donosi paket na vaš prag. Oni su prilično tradicionalni tako da im nije potrebno nešto nečuveno kako bi im se ubrzao puls.

Vodolija

Vodolije su malo na svoju ruku i zato ih volimo. Ništa im neće ugrijati srce (i genitalije) kao izraz nevjerovatnog uzbuđenja koji ćete na licu napraviti kada vam pokaže svoju kolekciju moljaca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ribe

Ribe vole tijela. Priredite sebi pedikir i ponosno im pokažite. Vjerujte nam, bit će vaše zauvijek.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME