HOROSKOP: Vjerni i nevjerni znakovi

Ako želite znati hoće li vam partner biti vjeran ili ste upoznali novog partnera a ništa o njemu ne znate, možda će vam ovaj horoskop pomoći da ih “pročitate”.

Ovan

Budući da mu je seks važniji od ljubavi, Ovan često ima neke tajne veze ili simpatije, ljubavi za koje malo ko zna ili se pak ne snalazi baš najbolje u ljubavi kad dopusti sebi da njegovim životom prevladaju emocije nad razumom (jer u duši je romantičar), a to se često događa. Iako nije zlopamtilo i ne osvećuje se, ako osjeti da mu se partnerica više ne divi dovoljno ili flertuje s drugima – napušta je.

Bik

Bik očekuje vjernost i privrženost od voljene osobe, ali on ne mora biti takav. I ako se nađe u situaciji da iskoristi priliku, potrudit će se da njegova partnerica to nikada ne sazna. Ipak, ne raskida vezu ni brak bez razloga i samo prividno djeluje ćudljivo. Vjeran je dok je partner vjeran njemu. Za ženu Bika, preljub je vrijeđanje njezina dostojanstva i zato je spremna uzvratiti udarac.

Copy

Blizanci

Blizanci ne planiraju prevaru, ali to naprave «dok kažu keks». Ako posumnjaju u vjernost voljene osobe, opraštaju, jer ni sami nisu puno bolji. Muškarcima Blizancima preljub se jednostavno dogodi, a ukoliko njihova partnerica za to sazna, uvjeravat će je da «nije onako kako se čini». Nije zlopamtilo, živi u sadašnjici, a njegov je moto «uzmi sve što ti život pruža».

Rak

Romantična Račica očekuju stalnu pažnju partnera. Ako je partner prevari, teško podnosi poraz i spremna je na osvetu. Muškom Raku ne treba se zamjerati, jer teško prašta, i može se osvetiti i nakon mnogo mjeseci, pa i godina, čime će zaista zbuniti voljenu osobu. Ipak, muški Rak nije toliko zlopamtilo koliko je paničar, pa ne zna reagirati na pravi način.

Lav

Kad Lavica nekog voli, drugi za nju ne postoji, vrlo je odana, pa čak i ako nije zadovoljna u braku ili vezi, njezin mušakarc je njezin trofej, netko koga drugi žele, a ne mogu imati. Ako je prevarena, može biti osvetoljubiva, a kad joj partner dosadi, u stanju je razvesti se bez pokušaja pomirenja. Kad je zaljubljen, muškarac Lav je vjeran, ali isto tako cijeni vjernost kod žena, pa se vezuje za onu koja ga neće napustiti.

Djevica

Muška Djevica može dugo i džentlmenski skrivati tajnu vezu u koju se najčešće upušta s kolegicom na poslu, premda okolina samo može nagađati da li između njih stvarno nešto postoji ili je u pitanju običan flert. Iako u biti ne prašta lako, prijeći će preko partneričina preljuba, ali bez scena i rasprava. Žena Djevica voli uzbuđenja i neizvjesne situacije, pa pristaje da neko vrijeme bude druga u vezi ili da uđe u tajnu romansu koja neće dugo trajati. Nevjeru oprašta, ali ne zaboravlja, pa će mu je debelo naplatiti, kad-tad.

Vaga

Muškarac Vaga je šarmantan i neodoljiv, lijepo se izražava, a voli žene koje znaju što hoće, što naravno nije nikakvo jamstvo da će im biti vjeran. Ako je on prevarena strana, oprašta, čak ne želi niti čuti istinu, jer lakše podnosi “ukrašenu laž”. Kad žena Vaga shvati da više nije poželjna onome koga je izabrala za partnera, postaje racionalna, hladna i proračunata, a kad dođe vrijeme za osvetu, obično joj više i nije važno, jer se zaljubila u drugog.

Škorpion

Škorpion ne prašta izdaju u bilo kojem obliku, jer ima visoke standarde kad je ljubav u pitanju, pa iako je rijetko sam, uvijek je spreman dati sve od sebe za osobu koju voli. Iako njegova moć leži u njegovu seksepilu, kad je zaljubljen, voljena osoba može ga vrtjeti oko malog prsta. Žena Škorpion često je nepredvidiva, pa ako joj partner jednom dosadi, tada mu nema povratka: s druge strane, ako je do raskida došlo zbog nerazumijevanja, žena Škorpion spremna je pružiti i drugu priliku, ali nevjeru ne oprašta.

Strijelac

Nevjeran po prirodi, čak i kad se trudi biti odan, jednostavno mu se otvaraju prilike i on ne može odoljeti ljubavnom izazovu. Zato obično ima barem nekoliko značajnih veza ili brakova, a ako ostane u jednom braku, nije vjeran, osim ako se ne oženi oko četrdesete. Za razliku od žene Strijelca koja više voli surovu istinu nego najslađu laž (i zato nevjeru ne oprašta), muškarac rođen u ovom znaku partneričinu nevjeru može oprostiti, jer je svjestan da ju je na neki način i zaslužio.

Jarac

Dok je u emotivnoj vezi, najčešće je vjeran, a ako je u braku, sklon je nevjeri i to najčešće s kolegicom s posla. Zato može imati paralelnu vezu, ali se ipak trudi održati brak, tako da će oprostiti i svojoj partnerici, ukoliko posumnja u njezinu odanost. Žena Jarac je romantični idealist, sposobna voljeti trojicu istovremeno (jednog na javi, a dva u mašti), ali nevjeru ne oprašta, jer previše drži do sebe. Kad shvati da je prevarena, vezu prekida naglo, a često se pribojava da će partner zloupotrijebiti njezinu odanost, ako primijeti koliko joj je stalo do njega.

Vodenjak

Vodenjak voli drugima držati lekcije o moralu dok ih sam krši, jer kome će priuštiti zadovoljstvo, ako ne sebi. Laska mu što ga prati glas zavodnika u društvu, ali u svojoj samoživosti ne primjećuje da to smeta osobi s kojom je u emotivnoj vezi. Iako je sam nevjeran, muškarcu Vodenjaku poštenje je vrlo važno, pa teško oprašta – čemu je nerijetko pravi razlog taj što ne može vjerovati da je njegovoj partnerici netko drugi mogao biti zanimljiviji od njega. Budući da od sebe odbije sve one odane, Vodenjak obično završi pokraj žene koja će mu biti sve drugo, samo ne – vjerna.

Ribe

Kako mu je stalo da očuva vezu ili brak, muškarac u ovom znaku spreman je i oprostiti partnerici ako ga je prevarila, jer on zna da ni sam nije baš najvjerniji muškarac na svijetu. Što da radi kad ne može odoljeti ženskim čarima. Žena Riba lako se uvrijedi, ali lako i oprosti – sve u ime ljubavi i pažnje za kojom čezne. Iako je u suštini vrlo moralna i ne traži veze sa strane, često ne može ostati ravnodušna na igre zavođenja. Ako sretne onog pravog, u stanju je otvoreno priznati partneru da se zaljubila u drugog i odlazi s njim.

Prethodni članakPLENUM ZDK: U ponedjeljak javna rasprava o stanju u KBZ
Sljedeći članakSIRČO: Makedonija mora pasti, Zmajevi su zaslužili prolaz