Portal 072info

HOROSKOP: Vodeni znakovi bi na plažu, a vazdušni u Evropu

Idealna destinacija: Vatreni znakovi najviše vole adrenalinsko putovanje poput safarija, vazdušnim prija konfor i puno sadržaja, dok vodeni najviše vole da uživaju na plaži.

Ovan, Lav, Strijelac: Avantura

Pripadnicima vatrenih znakova avantura je u krvi, a spajanje adrenalina i ljubavne strasti je idealna kombinacija za medeni mjesec. Safari, rafting, planinarenje ili bilo koju drugu aktivnost u prekrasnoj prirodi vide kao idealnu priliku za stvaranje doživotnih uspomena s partnerom. Pritom im nije važan samo komfor, koliko doživljaj i činjenica da su zajedno s partnerom. Idealne destinacije za njih su Kenija, Kambodža i Island.

Bik, Djevica, Jarac: Uživanje

Pripadnici zemljanih znakova svoj medeni mjesec iz snova zamišljaju kao spoj svih ovozemaljskih užitaka. Zbog toga im nije toliko bitno da li će ići na neku egzotičnu destinaciju koliko im je važno da usluga bude vrhunska. Vinogradi Italije, šarmantna francuska sela ili američka Napa su idealne lokacije za njih.

Rak, Škorpija, Ribe: Opuštanje

Pripadnicima vodenih znakova najviše odgovara odmor u prirodi. Prekrasna plaža, po mogućnosti na egzotičnoj lokaciji o kojoj su oduvijek maštali, neobično ostrvo s nepoznatim običajima, dani provedeni u kupaćem ili bez njega – za njih su sve što žele uz svoju bolju polovinu. Destinacije poput Sejšela, Kube, Maldiva ili Tajlanda za njih su lokacije iz snova.

Blizanci, Vaga, Vodolija: Svega po malo

Za vazdušne znakove medeni mjesec mora biti beg od svakodnevice. Za njih su idealne evropske destinacije, ali im je najvažnije da na medenom mjesecu mogu da iskuse puno toga, od pustolovine, dobre hrane, masaže do uživanja u dvoje. Idealne lokacije za njih su Amsterdam, London, Pariz, Njujork.

Podijelite članak