Horoskop za 18.12.2014. godine

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Ovnovi, danas ćete jedva izdržati cijeli dan, Rakovi će se najbolje osjećati po strani od svih događanja, dok će se Vage morati dobro potruditi i odvagnuti što je bolje.

OVAN

POSAO: Tvrdoglavost. Nikako da izađete iz tog začaranog kruga. Saradnici neće da budu deo vaše ,,loše priče”.

LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni svojim statusom u vezi ili braku. Slobodni moraju da se više posvete sebi i svojim emocijama. Preterano ste probirljivi.

ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.

BIK

POSAO: Vi ste revolucionar u onome što radite. Niko ne vjeruje da će jedan povučeni Bik da bude toliko buntovan. Samo nove ideje pobjeđuju.

LJUBAV: Susret sa jednim Lavom sa kojim radite promijeniće vaše poglede na ljubav. Probudiće u vama novu iskonsku emotivnu prirodu.

ZDRAVLJE: Mijenjajte način ishrane.

 

BLIZANCI

POSAO: Vaši sagovornici će biti manje raspoloženi za bilo kakvu naprednu saradnju. To vas čini manje uticajnim.

LJUBAV: Okrenite se partneru. Kao da ste zaboravili da imate osobu koju imate pored sebe. To je neko ko Vas voli i ceni, pre svega.

ZDRAVLJE: Zdravlje je dosta dobro, ali ne trošite se bespotrebno.

RAK

POSAO: Posla preko glave. Vrijeme vam ide jako brzo. Niste ponekad u stanju da ga uhvatite i smirite. Razmišljate šta će biti…

LJUBAV: Društveni život na visokoj noti. Uživate u svakom susretu koji vas vodi u društvo raspoloženih ljudi. Susret emotivne prirode sa Bikom.

ZDRAVLJE: Dosta dobro.

LAV

POSAO: Mjesec u Škorpiji danas donosi da morate da napravite transformaciju u privatnom poslovanju. Novac vam stiže pred kraj dana.

LJUBAV: Sa sazvežđem Devica imate jednu posebni interakciju. Vjerovatno će se pretvoriti sve u ljubav, posebno ako ste slobodni.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje zdravlje, posebno kada su nagle promjene vremena.

DJEVICA

POSAO: Dobar poslovni dan za vlasnike firmi, radnji, manjih trgovinskih radnji. Novac vam stiže brže nego se nadate.

LJUBAV: Emotivno ste osoba koja voli ljubav i možete se nadati iskrenoj emociji osobi iz vodenog sazvežđa Rak ili Škorpija.

ZDRAVLJE: Problem tokom dana je stomak, jetra, želudac.

VAGA

POSAO: Kako je Mjesec u Škorpijonu, Marsovom znaku, planeti, možete da računate na dobar posao sa jednim Ovnom koji je već organizovao, da sve bude kako treba.

LJUBAV: Danas želite da se podsetite na neke stare dobre dane vaše prošlosti. Stari prijatelji, mjesta za zabavu, izlaske. Uživajte u mislima i fotografijama.

ZDRAVLJE: Pozitivan način razmišljanja vam štiti zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Vi imate jaku intuiciju kao znak Rak, Ribe, ali ovog puta ste pomalo pretjerali oko izdavanja naredbi. Spustite loptu.

LJUBAV: Čim Mjesec uđe u vaše sazvežđe vama se vrzmaju tajne ljubavi po glavi. Nije isključeno da nećete počiniti ,,grijeh”.

ZDRAVLJE: Može vas pratiti problem sa srcem, pritiskom.

STRIJELAC

POSAO: Pazite da se ne upetljate sa ograničenim i sporim ljudima, saradnicima. To vas jako nervira. Volite žestinu u poslu ali i novac.

LJUBAV: Vi ste ponekad nepopravljivi romantik. Imaćete odličan dan posebno kada je erotika u pitanju. Jedna Škorpija vam neda mira.

ZDRAVLJE: Psiha ostljiva.

JARAC

POSAO: Svi koji rade sa vama danas biće zadovoljni. Četvrtak je inače dan velikog novca. Zbog toga Vi volite da nešto dobro napravite u vašoj ,,poslovnoj kuhinji”.

LJUBAV: Razmišljate o jednom Blizancu. Kako da ga osvojite ili bolje rečeno usvojite samo za sebe. Neće biti lako.

ZDRAVLJE: Popravite imunitet vitaminima.

VODOLIJA

POSAO: Nećete imati problema kada je novac u pitanju. Samo je potrebno da se dobro organizujete. Poslušajte savjet jedne Vage.

LJUBAV: Smanjen je pritisak na vaš ljubavni život. Sada možete mirno da posvetite pažnju pre svega sebi, svojim emocijama, pa voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Čuvajte se stresa na poslu.

RIBE

POSAO: Imate sreće da će vas partneri iz inostranstva podržati ne samo kao ideju već i finansijski. Volite ozbiljne i velike projekte.

LJUBAV: Možete da budete okrenuti i samoći u nekom momentu ali vam se savjetuje da što više vremena provedete u društvu.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

sutra.ba