HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnovi na novom poslu, Jarčevi na životnoj pozornici

Rakovima će ovaj mjesec da donese željene novosti, samo ako ne oklijevaju i ne pravdaju svoju preopreznost nekim nedostacima prilika.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Ovan

Mjesec priličnih izazova jer ćete morati da donesete vrlo bitnu odluku vezanu za posao. S jedne strane, vi osjećate sigurnost i obavezu prema saradnicima, a sa druge, nadate se okončanju zaostalih i nagomilanih problema, mada je sve izvjesnije da je bolje započeti nešto novo. U ljubavnom životu ima pozitivnih pomaka u smislu da ste sa voljenom osobom postigli dogovor o planovima za budućnost. Prija vam vrijeme koje provodite u razgovoru sa porodicom. Fizički se dobro osjećate, mada ste pomalo napeti.

Bik

Novac koji dugo očekujete bi trebalo zahvaljujući trudu vaših bliskih saradnika, da dođe do vas. Nije vrijeme za velike poduhvate, važnije je da sačuvate status koji imate, a da pripremite podršku za nove poduhvate, krajem sljedećeg mjeseca. Malo ste umorni od svega i želite da se opustite. Vaš partner je malo ljubomoran, a vi uvrijeđeni i ne želite da se pravdate. Možda bi trebalo da budete fleksibilniji, pa da provedete više vremena zajedno. Moguće su manje virusne infekcije i prehlada.

Blizanci

Vrijeme koje je pred vama navodi vas na donošenje dugoročnih planova i to onih sa realnom osnovom i izvodljivošću. Bolje je prihvatiti i manje plaćen posao koji vam donosi dugoročnije rješenje, nego težiti za nekim boljim, ali rizičnijim prilikama. Oni koji se bave podučavanjem i obrazovanjem, mogu imati novu ponudu. Ljubav je polje koje vas trenutno smiruje i čini da se dobro osjećate pored osobe koju ste izabrali. Usamljeni će imati novu priliku koja im odgovara. Imate mnogo energije, ali se malo krećete.

Rak

Ovaj mjesec će vam doneijti željene novosti, samo ako ne oklijevate i ne pravdate svoju preopreznost nekim nedostacima prilika. Zvijezde kažu da ono što sada započnete ima sve šanse da bude dugoročno stabilno i uspješno. Što hrabrije odluke donosite, biće bolje prihvaćene i podržane. Budite od akcije. Ukoliko sa voljenom osobom želite da kupite ili adaptirate nekretninu, pravi je trenutak. Zaljubljeni ste kao na početku veze. Odlično se osjećate, pripazite samo da ne jedete previše, moguć je porast težine.

Lav

Posao kojim se bavite veće dugo ne ispunjava vaše standarde i vi se osjećate kao da biste mijenjali posao, da odete u bilo kom pravcu. Važno je da uočite šta je dozrelo za promijenu i koliko je moguće promijeniti prilike na vašem poslu. Ne donosite ishitrene odluke, sačekajte pomoć i savjet osobe na koju ste uvek mogli računati. Svadljivi ste i prebacujete voljenoj osobi da vas zapostavlja, a sami ne pokazujete želju da bude uz vas. U dobroj ste formi, a rekreacija bi vas i opustila i ljepše biste se osjećali.

Djevica

Ubirate plodove vaših odluka iz septembra ove godine i potvrđujete da ste bili u pravu kada ste baš tako odlučili. Oni koji se bave transportom, ili turizmom, mogu imati veći promet i odlične ponude tokom ovog mjeseca. Poradite na reklami firme, čime god da se bavite. Emotivno ste u dobrom raspoloženju i harmonični sa sobom i voljenom osobom. Izlasci sa prijateljima vam prijaju i više se otvarate u krugu osoba koje vas stimulišu. Manji problemi sa glavoboljom su posljedica užurbanog tempa, prenosi Stil.

Vaga

U poslovnom smislu, Vagama će novembar biti izuzetno povoljan period. Koji god posao da započnete, uspješno ćete ga završiti do kraja mjeseca. Ovakva naklonjenost zvijezda u kombinaciji sa vašom povećanom produktivnošću osiguraće vam dodatnu zaradu, bonuse ili čak bolji status na poslu. Ali, obratite pažnju – vaš uspjeh može da izazove ljubomoru među vašim kolegama.

Što se tiče ljubavnog plana, početkom mjeseca rešićete neki stari konflikt, koji vas je dugo opterećivao, tako da ćete se osećati mnogo opuštenije. Moguć je susret sa novom osobom, koja će vas u potpunosti shvatiti, ili će osoba sa kojom ste već u vezi da se promijeni nabolje. Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Svaki oblik nervoze vam u ovom trenutku ne treba, pa se trudite da što više vremena provodite sa dragim osobama u prijatnom okruženju.

Škorpija

Novembar će biti neobičan period za Škorpije, kada je posao u pitanju. S jedne strane, čeka će vas uspjeh na svakom koraku. Trenutni poslovi razvijaće se i brže nego što ste planirali, a profit će biti veći nego što ste očekivali. S druge strane, obratite pažnju na kolege. Ne dozvolite im da budu previše nemarni prema poslu, jer to može da vam napravi ozbiljne probleme. Na ljubavnom planu, izgledi su da će sve biti u najboljem redu, ali vi nećete biti zadovoljni, i ne dozvolite da vas to izjeda iznutra. Saberite se, i obećajte sebi da melanholija i depresija neće da upravljaju vama.

Strijelac

Pred vama je malo teži period u poslovnom smislu. Iako imate sve mogućnosti da završite obaveze na vrijeme, nema garancije da ćete ih završiti na kvalitetan način. Očigledno je da ne treba da mijenjate posao u ovom trenutku. Koncentrišite se na konkretne probleme i uložite svoj maksimum u njihovo sređivanje. Ne obazirite se na konkurenciju, iako će vam se u periodu između 10. i 20. novembra činiti da su mnogo bolji od vas. Ovo je samo iluzija kako bi vas izbacili iz kolosijeka. Što se tiče ljubavnog plana, neke konflikte je bolje da ostavite za neki kasniji period, jer ne možete da ih rešite brzo i efikasno. Zato je najbolje da pustite stvari da se malo slegnu. U odnosu sa voljenom osobom, biće dovoljno da budete pažljivi i brižni. Fizički ćete se osećati sasvim dobro.

Jarac

Ovaj period će za Jarčeve biti prava životna pozornica, a okolnosti se praktično formiraju na osnovu njihovih želja. Ipak, bićete suočeni i sa nekim negativnim momentima, uglavnom vezanih za vaše greške u prošlosti, ali vaša volja će biti odlučujući faktor. U prvih deset dana ovog perioda bićete iznenađeni tempom vašeg rada. Bićete u stanju da postignete sve i svuda. Na ljubavnom planu, novembar je idelan za rješavanje problema koji su se razvijalu proteklih nekoliko meseci. Tokom ove pozitivne životne faze imate energije više nego dovoljno što može pomoći ojačavanju veze. Ne opterećujte se sumnjama. Uzimajte više vitamina, trebaće vam u ovom periodu.

Vodolija

U poslovnoj sferi ćete biti izuzetno produktivni, ali bez obzira na pozitivne okolnosti sagledajte sve nijanse iz okruženja pre nego što se prepustite ostvarivanju željenih ciljeva. Vodite računa da, ukoliko ponudite pomoć nekom kolegi to zaista i doživi kao pomoć. Na ljubavnom planu je slična situacija. Tako , ne bi trebalo planirati masovnije događaje bez obzira koliko volje i novca za to imate. Pozitivnu energiju koju imate usmjerite u potvrdu toga koliko vam voljena osoba znači. Ne rješavajte probleme “na prvu loptu” drastičnim potezima. Na zdravstevnom polju novembar vam može donijeti nervozu. Probajte da je iskontrolišete, naročito oko 22. kada će pomračenje meseca uticati na vas.

Ribe

Novembar će na poslovnom planu za vas biti uspješan, ali izbjegavajte diplomatiju. Može se desiti da od dogovorenog dobijete sam polovinu jer niste dobro pregovarali. Moguć je pritisak nadređenih, a ukoliko ste vi šef moguće je da ćete od vaših zaposlenih tražiti više nego obično. Problem u komunikaciji ne bi trebalo da bitnije poremeti vašu vezu. Vaš partner će vas razumijeti čak i bez riječi. Više fizičke aktivnosti će i te kako prijati vašem zdravlju u ovom periodu.