Horoskop za period od 26. 4. do 2. maja

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Imate uspjeha u svim poslovima koji su vezani za kreativan rad. Pokušavate da proširite obim djelatnosti, ali, po običaju, previše sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procijene mogu biti pogrešne, pišu “Novosti“.

Ljubav – Niste zadovoljni partnerom, maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Romani i filmovi su kompenzacija za neispunjenost koja je izražena tokom ovog perioda. Viši predstavnici znaka će maksimalno uživati u životnim blagodatima, dok će niži imati problema na planu ličnosti.

Zdravlje – Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Ne oskudjevate ni u volji niti u energiji. Sve što zamislite sprovodite u djelo, ne štedeći se ni najmanje. U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Rješili ste da uprkos zastojima sprovedete u djelo jedan projekat. Ono što se uvijek savjetuje osobama rođenim u ovom znaku jeste smirenost, kao i izbjegavanje brzopletih odluka.

Ljubav – Nesumnjivo ste najšarmantniji horoskopski znak. Umijete da budete neodoljivi, alio samo kad hoćete. Narednih dana spontano ćete nekoga zavoditi.

Zdravlje – Većina pripadnika ovog znaka dobro se osjeća, dok neke Bikove učekuje manja hirurška intervencija.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Period je odličan za polaganje ispita. Ukoliko niste dorasli situaciji, najbolje bi bilo da odustanete. Tokom cijelog perioda najvažnije je da budete jako strpljivi. U poslovima vezanim za komunikaciju ne prenagljujte sa odlukama. Tačno znate šta hoćete u poslu i odlučno grabite ka cilju. Ovih dana mnogi Blizanci narednih će donijeti mudre odluke.

Ljubav – Stalno vam se mota po glavi konflikt u vezi sa voljenom osobom, jer se plašite da se nešto slično ne ponovi. Zbog ovakve situacije ne uspevate da se opustite.

Zdravlje – Na vaše zdravlje najviše utiče posao. Zato, smanjite tempo i sve će biti u redu.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Svi poslovni projekti vezani su za uvećanje prihoda. Ali, u ovom periodu naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji u poslu. Ponekad ćete biti toliko okupirani materijalnim vrijednostima da nećete primjetiti suštinu problema. U ovom periodu planete će nepovoljno uticati na mnoge stvari, od posla do zdravlja. Strpite se još malo, situacija će se brzo iskristalisati.

Ljubav – Sa Bikovima i Škorpijama mogući su obračuni. Ne prenagljujte sa izjavama, jer se kasnije možete kajati, a izgovorene riječi nećete moći da izbrišete.

Zdravlje – Djelujete i lijepo i zdravo. Bavite se nekim hobijem.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Mnogi poslovi ne idu onako kako ste očekivali, ali najvažnije je da shvatite da ste dali sve od sebe, u igru su upletene više sile. Imate osjećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se preforsirali, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da bolje organizujete vrijeme. Ovih dana najpotrebniji vam je odmor.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je nestabilna, zbog čega ste nesrećnim, jer to traje već nekoliko godina. Niste zadovoljni prije svega partnerom, jer vam ne pruža dovoljno pažnje. Srećom, uskoro će nastupiti vaših pet minuta.

Zdravlje – Mnogi Lavovi muku muče sa hroničnim bolestima.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete veoma motivisani za posao. Uspjeli ste da spoznate dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lijenosti da pobjedi.

Ljubav – Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Vjerovatno ste pobrkali lončiće i pokušavate da se osigurate tamo gdje niko nikada nije siguran.

Zdravlje – Boravite što više u prirodi. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osjećati i vratiti optimizam.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Mnogi poslovni projekti su u zastoju. Međutim, umijete da osluškujete događaje, osjećate da bi trebalo da budete strpljivi i sačekate povoljniji trenutak. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama, one vas čine srećnim i omogućuju vam da normalno funkcionišete.

Ljubav – Ovih dana očekujte puno strasti, nežnosti, ali i suza. Veza sa voljenom osobom došla je do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što situacija nalaže.

Zdravlje – Krajnje je vrijeme da promjenite način ishrane, jer pretjeruje sa hranom i pićem. Manji bolovi u nogama.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Krajem aprila doći će do prekretnice u poslu. Neki predstavnici znaka će promjeniti radno mjesto ili proširiti dosadašnji posao, a ima i onih Škorpija koje planiraju da odu u penziju. U svakom slučaju, tokom ovog perioda očekuju vas velike promjene – i to pozitivne. Najzad ste rješili da se promjenite, pa ćete na mnoge stvari koje vas nerviraju staviti tačku. Izbjegavajte površnost i započinjanje poslova kojima niste dorasli.

Ljubav – U vezi ste prilično naivni. Ovih dana bićete suočeni sa činjenicom da partner možda nije onakav kako se predstavlja.

Zdravlje – Pokušajte da budete opušteniji, jer se iscrpljujete fizički i psihički – i to uzalud.

STRIJELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – U poslove unosite ono čega imate u izobilju – intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne griješite nego postižete izuzetne rezultate. Posljednje nedelje u aprilu bićete izuzetno zadovoljni razvojem poslova, a sreću ćete podjeliti sa okruženjem. Pokušajte da obuzdate potrošačku groznicu i da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa vam je novac neophodan.

Ljubav – Veza je u ekspanziji. Zadovoljni ste partnerom i spremni za mnogo strasti i nežnosti.

Zdravlje – Skloni ste prekomjernom konzumiranju pića, slatkiša i cigareta. Potrebno je čišćenje organizma od toksina.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Ovih dana očekuje vas priznanje na poslu. Najviše bi vam odgovaralo da to bude novac, jer ste potpuno “švorc”, ali i pohvala će zadovoljiti sujetu. U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i na tuđim greškama. Kako niste u mogućnosti da optimistički gledate na situaciju, promenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Ljubav – Napokon ste shvatili da ne možete od partnera napraviti ono što nije i što ne može da bude. Zato mjenjajte sebe, pa će se i drugi promjeniti.

Zdravlje – Manji problemi sa žlezdama i venama.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Saradnici vas doživljavaju suviše direktno, a najviše im smeta promjena u vašim stavovima. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem mišljenja, bez obzira koliko su različita od stavova većine. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Potrudite se da budete samouvjereniji. Budite istrajni u onom što ste započeli i ne dozvolite da vas mali neuspjesi obeshrabre.

Ljubav – Jedan telefonski poziv ili kraće putovanje mogu da obnove vezu. Promjena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite.

Zdravlje – Moguće su manje zdravstvene neugodnosti zbog nerviranja i stresa.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Poslovi koje budet započeli tokom narednih dana urodiće plodom tek krajem maja. Osjećate se preporođeno, hiperaktivni ste i srećni zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi porodice spremaju vam prijatno iznenađenje.

Ljubav – Mnoge Ribe obnoviće stare emotivne veze. Sa voljenom osobom se dobro slažete, jer vlada obostrano razumjevanje.

Zdravlje – Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje su posljedica bakterijske infekcije. Izbjegavajte piće i slatkiše.