Portal 072info

Horoskop za razdoblje od 15. do 21. februara 2015. godine

OVAN (21. 3. – 20/4)

Posao – Ovih dana bit ćete u situaciji koja će zahtijevati brzo reagiranje. Kako ste u pozitivnoj fazi, pokušajte ne propustite nijednu poslovnu priliku – uspjeh je gotovo zagarantiran. Tijekom ovog razdoblja ukazaće vam se izuzetno povoljna prilika za napredovanje na radnom mjestu. Također, očekuje vas nekoliko novih poslova s inozemstvom. Financijska situacija se popravlja, pišu “Novosti“.

Ljubav – Zvanično ste još u vezi, ali da biste u njoj ostali potrebno vam je nešto žestoko. Jako vas privlači druga osoba i ne znate za koga da se opredijelite.

Zdravlje – Ukoliko ne smanjite alkohol, možete imati zdravstvenih problema.

BIK (21. 4. – 21 5)

Posao – Ne možete naći pravo rješenje za jedan važan posao, jer niste detaljno ispitali sve varijante. Problemi se nagomilavaju nevjerojatnom brzinom, pa vam je neophodno veliko strpljenje. Tijekom narednih dana određene okolnosti navest vas da intenzivno razmišljate o pokretanju privatnog biznisa. Zategnuti odnosi s pretpostavljenima i loša atmosfera na poslu ubrzat će okupljanje ekipe s kojom ćete to ubrzo realizirati.

Ljubav – Glavni problem predstavnika ovog znaka su emocije. Saznanje da ste prema nekome dugo gajili uzaludne simpatije ne bi trebalo mnogo da vas opterećuje.

Zdravlje – Čuvajte se prehlade i virusa. Provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI (22. 5. – 21 6)

Posao – Ukoliko razmišljate o promjeni posla, nastupio je pravi trenutak. Posjedujete dovoljno znanja i prakse, tako da neće biti nikakvih problema, ai okolnosti vam idu naruku. S lakoćom ćete prihvatiti obveze koje obećavaju veliki napredak, ali tek krajem veljače.

Ljubav – Previše ste opterećeni poslom, a malo je onih koji to primjećuju i shvaćaju. Pripazite na voljenu osobu, jer neće dugo tolerirati vaš nervozno ponašanje. Ovih dana slobodni pripadnici znaka upoznat izuzetno šarmantnu Vagu i bez dvoumljenja prihvatit njezin poziv za izlazak.

Zdravlje – Budite vrlo pažljivi, jer je moguće iščašenje zgloba.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Zaokupljeni ste detaljima, pa vam suština lako može promaći. Ali, prijatelji će priskočiti u pomoć i pomoći vam spremiti optimizam. Ukoliko se bavite administrativnim poslom, moguće je napredovanje. Ipak, izbjegnite konačna rješenja, pogotovo krajem ovog razdoblja.

Ljubav – Već izvjesno vrijeme partner vas kritizira, ali to ne znači da ima loše namjere. Svako na svoj način iskazuje pažnju, tako i vaš partner pokušava reći koliko brine o vama. Mnogi Rakovi o pravoj ljubavi mogu samo sanjati, sve dok Venera ne završi trenutni ciklus.

Zdravlje – Mogući su problemi s reumom, trbuhom i nesanicom.

LAV (23. 7. – 22/8)

Posao – Ukoliko uspijete ostati disciplinirani i nedjelju započeti bez kašnjenja i odgode obveza, tijekom narednih dana moguće su interesantne poslovne mogućnosti, pogotovo ako je posao vezan za inozemstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje pothvate, pokušajte ih rješavate sami.

Ljubav – U vašem ljubavnom maštanju glavnu ulogu igra osoba o kojoj imate iskrivljenu sliku. Mnogi Lavovi nastavit vezu započetu u prošlosti, jer vjeruju da ništa nije slađe od isprobanog slatkiša.

Zdravlje – Umor je posljedica prekomjernog rada, ali i signal da poslovne aktivnosti svedete na razumnu mjeru.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Volite ono čime se bavite, pa na tekuće probleme gledate bez panike. Ali, pred vama su i dani iščekivanja nekih starih dogovora koji bi trebali biti obnovljeni. Određena pozitivna odluka razriješit jednu zavrzlamu, pa ćete u daljnje poslove ući kao ravnopravan partner.

Ljubav – S partnerom se sjajno slažete, veza je puna romantičnih trenutaka i sitne pažnje. Pozitivan period koji je pred vama iskoristite za promjene, iznenadit će vas podrška partnera jer ste mislili da će to biti glavni problem.

Zdravlje – Ne jedite između obroka, a ukoliko ste na terapiji, oprezno s lijekovima.

VAGA (23. 9.- 22:10)

Posao – Teško vam je da se sastavite sami sa sobom, ali najvećim dijelom to ste sami isprovocirali. Odavno je trebalo nešto presjeći, ali tješite se – nikad nije kasno. Ukoliko ste krenuli povlačiti određene poteze, makar pokušajte u tome ustrajete. To od vas svi očekuju.

Ljubav – Fizička razdvojenost od voljene osobe ne utječe na bliskost i toplinu kojom vas obasipa. Slatke ljubavne poruke i dopisivanja obeležiće kraj ovog tjedna. Slobodne predstavnike znaka očekuje novo poznanstvo u malo neobičnim okolnostima.

Zdravlje – Nastavite uzimati vitamine i neće biti problema, ali ne precjenjujte svoju kondiciju.

ŠKORPION (23.10.-22.11)

Posao – Većina poslovnih aktivnosti tijekom ovoga tjedna bit će vezana za projekt u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuje snalažljivost kojom ćete dokazati svoje mjesto u timu. Ali, budite oprezni, jer je polje djelovanja ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje. Posebno vodite računa o tome što drugima pričate o sebi.

Ljubav – Bit ćete u prilici da kroz odnos s nepoznatim osobama naučite nešto novo o sebi. Iznenadit će vas neobičan gest kojim će vam partner pokazati koliko mu značite. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova veza s Ribom.

Zdravlje – Manji problemi s alergijom.

STRIJELAC (23. 11. – 21:12)

Posao – Mnogi Strijelci veliku nadu polažu u novi posao od kojeg previše očekuju. Ukoliko uspijete ostvariti pola od planiranog, budite zadovoljni. Bit ćete u prilici da izgladite stare nesporazume i ponovno surađivati s osobama koje ste prije izvjesnog vremena eliminirali. Većina poslova tijekom ovog razdoblja zahtijevat vaš dodatno angažiranje.

Ljubav – U ovom razdoblju neki predstavnici znaka će kod partnera otkriti nove emotivne i erotske potencijale, dok će drugi razmišljati o novoj vezi. Srećom, raskorak u koji ste upali neće dugo potrajati.

Zdravlje – Izbjegavajte začinjenu hranu i manje se nervirajte.

JARAC (22.12.-20.1)

Posao – Smatrate da u životu dobijate manje nego što ste zaslužili. Ali, ne dopustite da vas obuzme samosažaljenje, sjetite se da imate skrivene talente i moći, pa iz trenutne situacije, koja vam izleda sumorno, izađite podignute glave. Precijenili ste svoje mogućnosti, pa ćete biti prinuđeni da dio odgovornosti prepustite suradnicima.

Ljubav – Mnogi pripadnici znaka planiraju velike promjene, jer ih partnerovo ponašanje jako nervira. Problem je što se trudite izdržati naporan period na poslu, a nedostatak partnerovog razumijevanja može dovesti do zahlađenja odnosa.

Zdravlje – Problemi sa zglobovima, reumom i zubima.

VODENJAK (21.1.-19.2)

Posao – Sve što se oko vas događa prihvaćate previše ozbiljno, zbog čega se često uzbuđujete bez razloga. Uporno pokušavate izbjeći kontakte s osobama koje su naporne, ali to vam ne polazi uvijek za rukom.
Ljubav – Ukoliko svoju nervozu i napetost budete prenijeli na partnera, sredinom perioda može doći do krize i zahlađenja u odnosima. Osoba koja vam signalizira da je zainteresirana za vas u stvari ni sama nije sigurna što želi, pa budite vrlo oprezni.

Zdravlje – Zbog virusnih infekcija moguće su prehlade i problemi s grlom.

RIBE (20. 2. -20. 3)

Posao – Sve ukazuje na to da idete linijom prosperiteta, a bit će vam ponuđeno nekoliko primamljivih poslovnih ponuda. I partner i šef vide u vama osobu od povjerenja. Da biste u budućnosti učinili nešto, tijekom ovog razdoblja trebalo bi pripremiti teren, a to se ne postiže maštanjem i teoretskim planiranjem.

Ljubav – Ovih dana očekujte rezultate svega što ste učinili na emotivnom planu. Partner će vas velikodušno nagraditi, ukoliko ste to zaslužili, inače očekuju vas ljubavne brige.

Zdravlje – Čuvajte se nazeba.

Podijelite članak