HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Bikove i Djevice čekaju uzbudljive ljubavne priče

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Stigao je i kišni septembar! Nadajmo se da neće cijeli biti takav. No što nas čeka osim sumornog vremena u sljedećih trideset dana, pročitajte u tportalovom mjesečnom horoskopu. Ovnove čeka mjesec dilema i užurbanosti, a Bikove će zateći uzbudljive promjene na ljubavnom planu. Blizanci će morati pripaziti na zdravlje, a Rakovi će uživati u izlascima i putovanjima.

Lavovi će pokušati poboljšati odnose s okolinom, a Djevice čekaju nove ljubavne priče. Vagama će osjećaj nesigurnosti probuditi iskru ljubomore, a Škorpioni će uživati u stabilnoj emotivnoj vezi.

Strijelce čekaju svađe s bližnjima, a Jarci će doživjeti sudbonosan susret. Vodenjaci će pokušati riješiti probleme s partnerom, a Ribe će uživati u flertu.

OVAN

vodite uredan način života

Odnosi

Osjetićete simpatiju prema privlačnom kolegi ili osobi s kojom povremeno sarađujete. Nedostajaće vam samopouzdanja da joj priđete pa će razvoj vašeg odnosa ovisiti o inicijativi druge strane. Zauzeti neće biti romantični, no voljenom će ljubav dokazivati djelima.

Novac i obaveze

Posla je sve više, a već sad ste u zaostatku. Nećete imati dovoljno vremena za obavljanje svih zadataka pa se pokušajte bolje organizovati. Ako ste nezaposleni, mogla bi vam se ukazati prilika koju već dugo čekate.

Zdravlje i ljepota

Klonite se alkohola i nezdrave hrane. Uredan način života bit će od presudne važnosti za vaše zdravlje.

BIK

Uzbudljive promjene na ljubavnom planu

Odnosi

U ljubavnom životu predstoji mnogo uzbudljivih zaokreta. Pojava jedne šarmantne osobe unijeće svježinu u samački život. Parovi neće izbjeći svađe, no sve ćete krize prevladati uz pomoć tolerancije i razumijevanja.

Novac i obaveze

Originalan i individualan pristup poslu biće vaša najjača strana. Umjetnicima, dizajnerima i svima čiji rad zahtijeva kreativnost, inovativnost će pomoći da se istaknu nad konkurencijom. Raskid jedne saradnje neće biti toliko poguban koliko ste mislili.

Zdravlje i ljepota

Nalet energije potaknuće vas da se više bavite sportom. Druga polovina mjeseca donosi povlačenje hroničnih tegoba.

BLIZANCI

Pazite na zdravlje

Odnosi

Nestrpljivost i niska otpornost na stres odraziće se na vaše porodične odnose. Svađe će se voditi oko uređenja doma, novca ili raspodjele kućanskih poslova. Usamljeni će se zbližiti s pomalo sramežljivom i povučenom osobom.

Novac i obaveze

Iako je pred vama mnoštvo problema i stresnih okolnosti, dobro ćete se s njima nositi. Uz podršku Merkura uspjećete pronaći izlaz iz svakog problema. U saradnji s drugima budite korektni i uvažavajte tuđe mišljenje.

Zdravlje i ljepota

Patite li hroničnih bolesti, osjetićete pogoršanje simptoma. Budite disciplinirani i pridržavajte se liječničkih uputa.

RAK

Izlasci i putovanja

Odnosi

Više nego inače uživaćete u izlascima, zabavi i pohađanju društvenih događaja. Veseliće vas i putovanja pa ćete koristiti svaki vikend za posjetu rodbini ili prijateljima koji stanuju u drugom gradu. Samci bi novu ljubav mogli pronaći preko interneta.

Novac i obaveze

Borba s rokovima i neučinkovitom birokratijom obilježit će poslovni život. Ne ulazite u nove projekte ili saradnje ako niste posve sigurni da su zadovoljene sve administrativne i zakonske obaveze.

Zdravlje i ljepota

Energija i entuzijazam potaknuće vas da vodite aktivan način života. Okušajte se u nekom novom sportu ili aktivnosti.

LAV

Podsticajna komunikacija s okolinom

Odnosi

Ulagaćete mnogo truda u svoj izgled i imidž. Želite se svakome svidjeti, no to nije uvijek moguće. Osobu koju želite impresionirati zaintrigirat ćete prirodnošću i spontanošću. Zauzeti će ulagati u adaptaciju stana ili nabavku novog automobila.

Novac i obaveze

Zbog prirode posla mogli biste češće putovati ili boraviti na trenu. Komunikacija s okolinom biće podsticajna, a informacije koje doznate koristiće vam u karijeri. Čuvajte se nepromišljenih ulaganja.

Zdravlje i ljepota

Pronađite učinkovit način za rješavanje negativne energije. Sklonost stresu i nerviranju prouzročit će vam psihosomatske tegobe.

DJEVICA

Nove ljubavne priče

Odnosi

Vrlo ste lijepi i privlačni pa ćete mamiti poglede suprotnog spola. Ovo će biti mjesec novih ljubavnih priča. Zauzeti će planirati zajedničku budućnost s voljenim, a neki bi se parovi mogli zaručiti.

Novac i obaveze

Predstoji vam promaknuće ili jednokratni novčani bonus, kao nagrada za uloženi rad i trud. Planirate li ulaziti u veće troškove ili nabavku nove poslovne opreme, pravo je vrijeme da započnete s realizacijom ideje.

Zdravlje i ljepota

Ulagat ćete mnogo truda u održavanje privlačnog izgleda. Osjećat ćete se ugodno u svojoj koži.

VAGA

Pad energije i samopouzdanja

Odnosi

Osjećaj nesigurnosti probudit će u vama sumnju u partnerovu iskrenost. Ne brzajte sa zaključcima i pokušajte otvorenom komunikacijom otkloniti sve probleme. Samci će potražiti bijeg od samoće u naručju zauzete osobe.

Novac i obaveze

Imate mnogo ideja i planova, no nije povoljno vrijeme za njihovu realizaciju. Bolje ćete se snalaziti u ulozi savjetodavca, nego rukovoditelja. Druga polovica rujna otvara nove poslovne mogućnosti.

Zdravlje i ljepota

Često će vas pratiti sjećaj umora i malodušnosti. Više se odmarajte i pokušajte izbjegavati stresne situacije.

ŠKORPION

Stabilna ljubavna veza

Odnosi

Emotivni život ispunjavat će vas zadovoljstvom. U partneru ćete imati i ljubavnika i prijatelja, a uz njegovu podršku lakše ćete se nositi sa svakodnevnim teškoćama. Usamljeni će u prijatelju prepoznati ljubavni potencijal.

Novac i obaveze

Septembar će biti stresan i ispunjen neočekivanim problemima. Druga polovina mjeseca donosi mogućnost povišice i dobitka novčanog bonusa, što će biti odraz uloženog truda i energije iz prethodnog razdoblja.

Zdravlje i ljepota

Ako imate višak kilograma, disciplinom i pojačanom aktivnošću brzo ćete se vratiti u kondiciju.

STRIJELAC

Sukobi s bližnjima

Odnosi

Vaša zauzetost i nedostatak vremena za porodicu biće glavni povodi svađama. Zgusnuti dnevni raspored udaljiće vas od bližnjih, stoga im posvetite više pažnje. Samci će se zagledati u popularnu i uspješnu, no nedostižnu osobu.

Novac i obaveze

Ambiciozni ste i želite iskoristiti svoj potencijal, no neće sve ići po planu. Kontakti s utjecajnim pojedincima pomoći će vam da prevladate prepreke s kojima ćete se susretati. Ako vodite samostalni posao, uložite u kvalitetnu promidžbu.

Zdravlje i ljepota

Zanemarivanje zdravlja doći će na naplatu. Razne neugodne smetnje primoraće vas da mijenjate loše navike.

JARAC

Sudbonosan susret

Odnosi

Odnos s voljenom osobom bit će kvalitetan i stabilan. Volite se i uvažavate međusobne različitosti pa se nećete ljutiti ako jedno od vas poželi izaći s prijateljima. Samci će biti privlačni i šarmantni. Iznenadan susret imat će sudbonosan predznak.

Novac i obaveze

Sve će vam ići od ruke pa je prva polovica rujna idealna za pokretanje novih poslova i realizaciju ideja. Uspješno ćete surađivati s inozemstvom. Potkraj mjeseca izbjegavajte konflikte s osobama na položaju.

Zdravlje i ljepota

U prvoj polovici mjeseca bit ćete u top-formi, no nakon 20. moguć je pad energije i raspoloženja.

VODENJAK

Poradite na vezi

Odnosi

Prionite na rješavanje problema koji vas udaljavaju od partnera. Nedavne teškoće i obostrana zauzetost ostavile su traga na vašem odnosu, stoga uz pomoć iskrene komunikacije pokušajte izgladiti stvari. Samci, krajem mjeseca predstoji vam iznenađenje.

Novac i obaveze

Nećete biti sretni na poslu jer ćete smatrati da ste podcijenjeni. Ne pokušavajte istjerati pravdu vikom i galamom, jer ćete već sredinom mjeseca dobiti priliku dokazati svoje sposobnosti. Tražite li posao, poznanik bi vam mogao biti od pomoći.

Zdravlje i ljepota

Boležljivi ste pa ćete stalno kihati, šmrcati ili se boriti s upalama. Ojačajte imunitet zdravijom prehranom i vitaminima.

RIBE

Čuvajte se stresa i rizika

Odnosi

Neće vam nedostajati ljubavnih prilika. Plijenit ćete pažnju suprotnog spola i uživati u flertu, no vaša neodlučnost ili potreba za pažnjom mogle bi se pokazati problematičnima. Zauzeti, ne gušite voljenog posesivnim i ljubomornim ponašanjem.

Novac i obaveze

Ovaj će mjesec obilovati izazovima i preprekama. Ne iskaljujte nervozu na saradnicima ili poslovnim partnerima. Budite promišljeniji i pronađite u njima saveznike.

Zdravlje i ljepota

Izloženost stresu ostavit će traga na vašem zdravlju, a posebno osjetljivi bit ćete nakon 14. septembra. Bavite se opuštajućim aktivnostima.