Portal 072info

Horoskop: Znakovi koji su najzločestiji prema partneru

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vjerovali u horoskop ili ne, postoje neke poveznice koje će svatko od nas prepoznati u sebi, svojim ukućanima, prijateljima ili partneru. I dok su neke osobine znakova vrijedne hvale, druge nitko ne želi priznati i smjestiti ih uz svoje ime. Doznajte koji horoskopski znakovi su najopasniji kao partneri.

OVAN
Vjernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, prevara se dogodi iznenada i nije rijetkost. No ako se itinski zaljubi ovan voli svim svojim srcem.
Ljubomora: 75%

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

BIK
Vjernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Nisu skloni prevarama i vjerni su partneri. Iskušenje im nije nikakav problem te će mu se sigurno oduprijeti.

Ljubomora: 65%

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

BLIZANAC
Vjernost: Iako možda žele biti vjerni i odani, njihovom šarmu doista je teško odoljeti. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju koketirati, čak i kada ne žele ništa više od druženja, što može zbuniti drugu stranu. No kada se istinski zaljube blizanci se trude udovoljiti partneru i biti vjerni.

Ljubomora: 25%

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

RAK
Vjernost: Ako je njihova veza kvalitetna i vrijedna čuvanja i održavanja bik će vam biti odan i vjeran do samog kraja. No s obzirom na njihove poprilično velike prohtjeve čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vrijedno spašavanja. Dok je sretan rak je vjeran.

Ljubomora: 85%

LAV
Vjernost: Uz prave riječi i geste, lava se može vrlo lako zavesti, ali to ne znači da će žrtvovati svoju vezu, već da će staviti na vagu i procijeniti što mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti.

Ljubomora: 80%

DJEVICA
Vjernost: Djevic su vrlo vjerne i odane te isto očekuju i od svog partnera. No ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Ljubomora: 40%

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

VAGA
Vjernost: Vage vole eksperimentirati i vagati, kako u životu općenito, tako i u vezi zbog čega se može reći da i nisu vjerni partneri. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. No ako to kome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi sretni i zaljubljeni.
Ljubomora: 50%

ŠKORPION
Vjernost: Škorpioni su poznati kao veliki šarmeri i zavodnici što zbog lukavih i biranih riječi, a što zbog snažnog seksepila kojim zrače. Iako su skloni avanturama i vole isprobavati nove stvari, ako odaberu partnera za život njemu će se i posvetiti.

Ljubomora: 90%

STRIJELAC
Vjernost: Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vjernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su si s vremena na vrijeme spremni priuštiti pokoju avanturicu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubomora: 20%

JARAC
Vjernost: Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su vjerni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su trpjeti za pravu ljubav.

Ljubomora: 30%

VODENJAK
Vjernost: Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolirati. Vole igre i igrice zbog čega često ‘zaglibe’ u nevjeru. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentiranju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubomora: 10%

RIBE
Vjernost: Ribe su vrlo otvorene i vole plivati u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im duge i stabilne. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim djelima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.

Ljubomora: 70%


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6