HOTEL POSEJDON NEUM: Idilična i mirna oaza, idealno mjesto za odmor i opuštanje

HotelPOSEJDONNeum

Hotel POSEJDON je elegantan obiteljski hotel mediteranskog stila, smješten uz more, svega 10-tak m od biserno čistog, plavog Jadrana i prekrasne, kamenom popločane hotelske plaže, urešene prirodnim zelenilom. Gosti željni odmora mogu se smjestiti na udobne ležaljke u hladovini suncobrana i uživati u šumu mora i mirisima mediteranskog zelenila, a gosti željni aktivnog odmora mogu se zabaviti jedrenjem na dasci, voženjem skutera ili barke, kao i uživati u vožnji biciklom uz more.

Hotel raspolaže sa ukupno 80 ležaja raspoređenih u 14 soba i 10 apartmana. Sve smještaje jedinice su moderno i komforno opremljene, te sadrže: balkon s pogledom na more, klimu-grijanje, TV SAT, telefon, wirelless Internet access, sušilo za kosu. U sklopu hotela nalazi se i moderno uređen restoran, gdje se uz laganu glazbu u ugodnom ambijentu predivne terase uz samo more možete prepustiti gastronomskim užicima mediteranske i nacionalne kuhinje, te kušati domaće ali i internacionalne specijalitete. Obitelj Krešić i uvijek vedro i raspoloženo osoblje rado će Vas ugostiti, u svakom trenu vam biti pri ruci i uvijek voditi računa da budete zadovoljni, da se ugodno osjećate sa željom da se ponovno vratite u restoran.

Hotel POSEJDON također raspolaže sa potpuno opremljenom konferencijskom dvoranom kapaciteta do 50 sudionika i predstavlja idealno mjesto za organizaciju seminara, poslovnih sastanaka, promocija, svečanih prijema i drugih društvenih događaja.

Za svoje goste osigurali su i parking prostor, a po dogovoru moguće je organizirati i transfere gostiju sa aerodroma u Dubrovniku ili Splitu, kao i transfere u povratku.

Hotel POSEJDON je idilična i mirna oaza – idealno mjesto za odmor i opuštanje. Svojim smještajem u neposrednoj blizini mora, te sadržajima i komfornom opremljenošću, pružit će vam nezaboravan odmor!

Hotel Posejdon nalazi se na adresi Primorska 61b u Neumu, a više informacija možete potražiti ukoliko ih kontaktirate na broj telefona +387 36 885 112 ili ih posjetite na oficijelnoj stranici www.posejdon-neum.com.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE