Portal 072info

Hrabra majka pitbulu odgrizla uho kako bi spasila dvogodišnju kćerku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

pit bull

Čelsi Kamp i njezina kći Mekenzi jedva su prošlog mjeseca preživjele napad pitbula u njihovom domu u Alvinu u američkoj saveznoj državi Teksas.

Hrabra majka doslovce se svim snagama borila s pobješnjelim psom koji je napao njenu dvogodišnju kćer te mu je pritom odgrizla uho i zabila ruku u usta, prenosi Daily Mail.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pas, koji je inače u vlasništu Čelsijinog dječka, ušetao je u sobu u kojoj je spavala djevojčica te je bio miran dok nije namirisao drugog psa s kojim se curica prije igrala. Iznenada je skočio na nju te ju napao, a instinktivno je reagovala i njena majka koja je odmah skočila na psa kako bi spasila svoju kćer.

U borbi s pitbulom Čelsi mu je odgrizla dio uha, no on se nije dao smesti te je i dalje bio fokusiran na sirotu djevojčicu.

Čelsi mu je tada svom snagom zabila ruku u usta što ga je ošamutilo. Policija je po dolasku u njihov dom odmah upucala psa te ga kasnije eutanazirala, a majku i kćer su pronašli na podu kupaonice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Povrede djevojčice su bile toliko ozbiljne da je hitno helikopterom prevezena u bolnicu gdje je na operaciji provela čak sedam sati. Zadobila je rane po čitavom tijelu, no najviše po glavi i licu.

Njena majka je u žaru borbe zadobila rane po rukama. Obje su sada dobro te se oporavljaju. Čelsi je presretna što napokon može primiti i zagrliti svoju kćer što zbog ozbiljnosti njezinih povrede prije nije mogla.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Policijski službenici i radnici hitne pomoći izjavili su da dugo neće zaboraviti prizor koji su zatekli kada su ušli u njihov dom. Pas je tada još uvijek napadao djevojčicu zbog čega su ga odmah upucali.

Šeril Kamp, tetka djevojčice, objavila je nedavno na Facebooku da djevojčica nema traume nakon napada te da se ničega ni ne sjeća. Spasio ju je majčinski instinkt, prenosi Index.hr.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Agencije

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME