Portal 072info

Hrana koja kvari seks

Ako muškarac odluči održavati svježinu svog daha tokom spoja bombonima i gumama za žvakanje s okusom mentola, može očekivati probleme u krevetu jer mentol ima upravo tu neugodnu posljedicu – smanjivanje razine testosterona.

Jednako loš učinak ima i, vjerovali ili ne, pomfrit, a kako je obično obilno posut solju, može doći do problema s pritiskom što će se odraziti na spremnost penisa na akciju – jasnije rečeno, erekciju će biti prilično teško održavati.

Zobena kaša odličan je odabir za dobro jutro, no navečer je treba izbjegavati u širokom luku jer smanjuje seksualni nagon, a kako je bogata vlaknima, može uzrokovati nadutost i plinove što vam sigurno ne treba u krevetu.

Što se tiče pića, vjerovatno znate da je dovoljno jedna do maksimalno dvije čaše vina kako biste malo podigli raspoloženje, no više alkohola otupit će osjetljivost na dodir i imati poguban utjecaj na erekciju.

Za kraj, energetska pića možda zvuče kao odlična ideja, no ona energiji dižu, ali i spuštaju, vrlo brzo što bi moglo srušiti raspoloženje za seks u podrum, a kako usput i ruše razinu testosterona, seks dolazi u obzir samo pola sata do sat vremena nakon konzumacije.

Podijelite članak