Portal 072info

Hrvat zbog sličnosti sa Vučićem postao popularan u Srbiji

vucic borna 1024x683 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako su do sada postojale kritike kako Aleksandar Vučić za vrijeme svog mandata ništa dobro nije uradio, onda one od danas padaju u vodu. Makar za čovjeka koji se zove Borna, koji ima 29 godina i koji likom neodoljivo podsjeća na predsjednika Srbije.

“Gasi internet, motaj kablove, mama konačno sam uspio u životu”, napisao je novopečeni influencer ispod fotografije koju je objavio na Instagramu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Naime, ovaj momak je na stranici za upoznavanje Tinder pokušava da pronađe svoju srodnu dušu, a u opisu svog profila ogradio se od fizičke sličnosti sa Vučićem sljedećom rečenicom:

“Ako želiš zrelu osobu uz sebe, a ne smeta ti što izgledam kao Vučić, onda samo swipe desno”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ipak, ta činjenica da svojim izgledom podsjeća na šefa srbijanske države, ne da nije odmogla Borni, već je doprinijela da ovaj momak postane influencer kroz svega nekoliko sati.

Kampanja stranice “Negujmo srbski” podigla je Borninu popularnost, pa je tako sa 29 pratilaca stigao do 10 hiljada fanova na društvenoj mreži Instagram. Na taj način je ovaj momak stekao status “uticajnog” tipa, za koji se njegov dvojnik Aleksandar borio godinama – od izbora do izbora.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nije poznato da li će se ovaj momak, ohrabren ogromnom podrškom koji je dobio zbog svoje fizičke sličnosti sa predsjednikom Srbije, odlučiti da se otisne u političke vode i da tako postane “faktor mira i stabilnosti” u Hrvatskoj ili neko ko će se “odlučno, hrabro i brutalno” boriti za interese svoje države. Ako se odluči na taj korak, onda bi iz Predsjedništva Srbije morali da upozore brata Xija da pripazi kome daje “poluzagrljaj”, Trumpa da provjerava ko ulazi u Bijelu kući i Putina da obrati pažnju kome će se izvinjvati tokom narednog susreta, piše Nova.rs.

Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)