Portal 072info

Hrvatica šokirana onime što je pronašla u Meggleovom mlijeku

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

”Do sada uvijek Meggle proizvode kupovala s povjerenjem u kvalitetu, a nakon ovog ”pronalaska” stvarno sam užasnuta i razočarana”’, navodi nezadovoljna mušterija.

filesNezadovljni kupac je na službenu Facebook stranicu Meggle Hrvatska stavio fotografiju mlijeka u kojemu je pronašao neindetificirani predmet. S obzirom na gadljivost koju je pronađeno kod njega izazvalo, napisao je sljedeće:

”Poštovani, ovo smo pronašli jutros u friško otvorenom Meggle mlijeku, kupljenom prije dva, tri dana u Ivanić Gradu u Super Konzumu. Račun na žalost više nemam i nije stvar u povratu novca nego u tome što sam do sada uvijek Meggle proizvode kupovala s povjerenjem u kvalitetu, a nakon ovog “pronalaska” stvarno sam užasnuta i razočarana.”

U nizu negativnih komentara javnosti, oglasio se i Meggle Hrvatska te priznao svoju krivnju.

”Meggle Hrvatska Poštovana Martina, izuzetno nam je žao na ovoj situaciji. Ljubazno bismo vas zamolili da nam se odmah javite u inbox s podacima, kako bi vam se kolege mogle javiti već idući tjedan. Jos jednom, iskrene isprike, odmah ćemo provjeriti o cemu se radi. Zahvaljujemo na javljanju i očekujemo vas u inboxu”.

Dnevno.hr

Podijelite članak