HUMANITARNA AKCIJA: Knjiga za život Smriko Mevludina

HUMANITARNA AKCIJA: Knjiga za život Smriko Mevludina

KnjigazazivotSmrikoMevludinaPoštovani građani, u toku je humanitarna akcija za pomoć teško oboljelom Mevludinu Smriki koji ponovo treba našu pomoć.

Akcija se zove „KNJIGA IMA MOĆ“, a finalni ishod je prodaja svih prikupljenih knjiga na parkingu ispred „Doma štampe“ u Zenici po cijeni od najmanje 1 KM. Prije organizovanja same prodaje i prikupljanja novca za liječenje – potrebno je knjige obezbijediti.

MOLIMO SVE DOBRE LJUDE KOJI IMAJU MOGUĆNOSTI DA DONIRAJU KNJIGE I SAMIM TIM UČINE DOBRO DJELO – POMOGNU MEVLUDINU.

Knjige možete donirati svaki radni dan u prostorije Demokratske fronte Zenica (zgrada Jabuka) od 16:00 do 19:00h. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete, možete pozvati na broj 032 423-974 u navedenom terminu ili 061 996-148 i mi ćemo doći na vašu adresu.

Nakon što mu je prošle godine na klinici u njemačkom Tubingenu izvršena transplantacija koštane srži, 23-godišnji Zeničanin Mevludin Smriko se u domovinu vratio s velikom nadom u izliječenje od jednog od najtežih oblika leukemije.

Međutim, nakon kontrolnog pregleda u maju ove godine, njemački ljekari su ustanovili da se bolest vratila te da su Mevludinu potrebne nove skupe terapije, a možda čak i nova operacija.

Unaprijed hvala svim dobrim ljudima.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE