HUMANITARNI KONCERT: Velike zvijezde pjevaju za mladu Zeničanku, Elmanu Sinanović

ElmanaSinanovic

Već nam je poznat slučaj mlade Zenčanke Elmane Sinanović koja ima 23 godine i već pet godina se bori sa teškom bolešću mišića, a valja istaći i to da ukoliko se što prije ne uspostavi odgovarajuća terapija, mladoj Zeničanki prijete invalidska kolica.

Unazad osam mjeseci u banjama je boravila svaki mjesec po 10-15 dana ali ljekari su preporučili nove i detaljne pretrage koje nažalost niije moguće uraditi u našoj državi. Elmana nije odustajala od potrage za lijekom i stupila je u kontakt sa turskom klinikom ACIBADEM i oni su dali zeleno svjetlo da se pretrage obave kod njih. Međutim, pretrage iziskuju 4000 eura koje, nažalost, Elmana nije u mogućnosti da obezbijedi.

Zenica po ko zna koji put pruža neizmijernu podršku, tako je vlasnik zeničkog kluba „HB“ Bakir Handanović organizovao humanitarni koncert na kojem će sve prisutne zabavljati velike zvijezde naše estrade i to Enes Begović, Šaćir Ameti i Kemal Hasić.

Koncert će biti održan 16. maja u klubu HB sa početkom u 20.00 sati a cijena ulaznice iznosi 7 KM. Iskreno se nadamo da će Elmana iz ovoga izaći kao pobjednik a svi koji žele pomoći Elmani mogu to učiniti na slijedeći način:

Pozivom na broj 090 291 081 doniraju 2 KM ili uplatom na račun broj:

40265714000
Elmana Sinanović
UNI CREDIT BANK

Bosno i Hercegovino, održimo mladost na nogama!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE