Portal 072info

Humanitarni koncert za Mahira Šehića u Kaknju

 [dropcap style='default’]S[/dropcap]vjedoci smo velikog broja humanitarnih projekata koji su se zadesili kako u Zenici tako i u okolnim gradovima.

Mahir Šehić rođen je u Zenici 10. 02. 1988. godine. Boluje od teške bolesti bubrega za čije liječenje je potrebna operacija u Francuskoj, za koju je potrebno 40.000 eura, a porodica nije u stanju prikupiti toliki novac. Ova porodica pored bolesnog sina svakodnevno se bori i za sopstveni život, jer kako kažu u zemlji je stanje izuzetno teško i veoma loše, tešk oza preživjeti. Ono što je važno nagovijestiti jeste da nijedan član porodice nije uopće zaposlen,a Sifet, Mahirov otac je RVI i samim tim nije u stanju da obavlja poslove koji su teži za obavljati.

Tim povodom, da bi se potpomoglo liječenju ovog mladog života, bit će upriličen humanitarni koncert u Diskoteci „Ara“ u Kaknju za ovog mladog momka koji će se održati u petak, 29. 03. sa početkom u 19:00 sati.

Na koncert su se odazvali mnogi pjevači s naše scene i to Emelin Fetić, Saudin Fetić, Admir Kulović – Kula, Amir Musinbegović, Naida Stupar i Samija Osmančević.

Također, na koncert dolaze i poznati humoristi, koji će svojim šaljivim pričama bar na nekoliko sati upotpuniti i nasmijati sve prisutne, a oni su Ismet Horo i Džemal Dragulj.

Ulaz za sve ljude dobrog srca i one koji žele potpomoći je 3,00 KM.

Podijelite članak

Počitajte još

ZENICA Počelo s radom Savjetovalište za brak pri Medžlisu: Pomoć za bračne dileme

072info

U Zenici održan festival domaćih rakija “Zlatni čokanjčić“

072info

Jasmin Hadžić: Za Vedatora i nas svaki dan je 15. februar

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box