Portal 072info

HUSETIĆ NAKON OSVAJANJA MANDATA: Moja ruka je vaša ruka!

332CE203 F392 4045 9B28 2BC0B260C415
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mirza Husetić, kandidat “Zeničke inicijative – Kasumović Fuad”, prema svim dosadašnjim podacima bit će jedna od 14 “ruku”’ ove liste koja je “pomela” zeničku SDA.

Husetić, čiji su impresivni govori na predizbornim skupovima oduševljavali prisutne, osvojio je više glasova nego većina kandidata za gradonačelnika Zenice pojedinačno i to 2.504, a još nisu obrađena sva biračka mjesta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Povodom osvajanja važnog mandata za nastavak gradnje evropske Zenice, Husetić se oglasio na društvenoj mreži.

-Dragi prijatelji, prije svega da vam se zahvalim na nesebičnoj podršci koju ste mi dali na Lokalnim izborima za Gradsko vijeće Zenice. Neizmjerna mi je čast i zadovoljstvo, ali i emanet, služiti i biti na hizmetu svim građanima Grada Zenice bez obzira na političko ili drugo opredjeljenje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rezultati su pokazali i dokazali da je Zenica poželjela, ali i doživjela promjene još prije četiri godine. Mladost, snaga, želja i volja za napretkom, ali i preporodom Grada pobijedile su 15. novembra u Zenici! Jasan je cilj “Zeničke inicijative”, a to je evropska Zenica koju su građani prepoznali i podržali, na tome vam hvala od srca.

Vodio sam fer i korektnu kampanju, baš onakvu kakvu smo i htjeli na samom početku. Nisam, odnosno nismo vrijeđali, omalovažavali, napadali! Nisam se krio iza lažnih profila, dostojanstveno sam podnio sve uvrede i prijetnje, gnusne laži i ismijavanja. Ja vam halalim!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nikada neću promijeniti mišljenje o ljudima koje sam upoznao prije kampanje, a drugog su političkog stava. Ali, o pojedincima sam promijenio mišljenje u samom finišu imajući, ipak, mišljenje da su sačuvali dostojanstvo ali sam se prevario!

Ušao sam čistim nijetom i samo zbog toga sam i uspio! Izaći ću čistog obraza kakvog sam i ušao! Pozivao sam na čast i dostojanstvo, mnogi su to prodali za sitniš!

Čuvat ću svačije pravo i borit ću se kao da je moje, čuvat ću svačiju čast kao da je moja, svi građani su mi jednaki, potreba svih je ista, pravo svakog je jednako, aršini su svima isti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nek se zna na čijoj sam strani, na strani pravde i pravičnosti, na strani jednakosti, na strani građana.

Moj mandat je vaš mandat, moja ruka je vaša ruka, moj glas je vaš glas, vaša čast je i moja čast! Samo zajedno možemo uspjeti!

Ja sam samo skromni Božiji rob, koji je breme emaneta uzeo na svoja pleća da bi hizmet činio narodu! – napisao je Husetić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 188
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Isak prokomentirao izbore: Tačno je da nismo dobili podršku iako smo previše uradili za Zenicu

DPA - Portal 072info

“Moja adresa: Srebrenica”: Neregularni glasači presudili u korist Grujičića

Portal 072info

Alija Tabaković: Očekujemo oko 4.000 glasova, oni će odlučiti o pobjedniku

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME