Portal 072info

I DALJE ŽIVOTNO UGROŽEN: Uprava FIS-a o životnoj bici Pere Gudelja

Iako je prema današnjim informacijama, zdravstveno stanje našeg Pere Gudelja stabilnije, prognoze su da je i dalje životno ugrožen, te da će se nastaviti ljekarski nadzor na Odjelu intenzivne njege UKC Sarajevo.
Ovu priliku koristimo i da javno zahvalimo medicinskom osoblju UKC Sarajevo na stručnom umijeću, pristupu i velikim naporima koje su proteklih dana ulagali. Zahvaljujemo se na podršci medijima i posebno, svim dobrim ljudima širom zemlje i svijeta, koji su stalno i nesebično uz nas.
Imajući u vidu teško zdravstveno stanje u kojem se nalazi naš Pero Gudelj, apelujemo na objektivnost u medijskom izvještavanju i molimo da se uvaži pravo na osobnost njegove obitelji, u ovoj, za njih životnoj bici.
Brojne medijske spekulacije i nagađanja koja ni u kom slučaju ne odgovaraju činjenicama, dodatno otežavaju i ovako komplicirano
emotivno stanje obitelji Gudelj,naročito djece. Oni to ničim nisu zaslužili.Tim prije, što je brak supružnika Gudelj, sporazumno razveden početkom ove godine, regulirao sva pravna, finansijska i ostala pitanja o imetku koji su godinama naporno i zajedno stjecali.
Prema tom sporazumu Pero i Snežana su zakonski ravnopravni suvlasnici Poduzeća FIS d.o.o. kojim u njihovo ime upravlja stabilan menedžment. Poslovanje niti u jednom trenutku nije dovedeno u pitanje, a sigurni smo da će tako biti i u budućnosti.
Iskreno se nadamo da ćete uvažiti naše sugestije, dati prijeko potrebnu podršku obitelji Gudelj i da ćemo svi zajedno svjedočiti njihovoj velikoj životnoj pobjedi.
Uprava društva FIS doo
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME