Portal 072info

I Mile Kitić ulazi u izbornu kampanju!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Bačni par Mile Kitić i Marta Savić odlučili su da pjesmom podrže Miroslava Parovića – oni će sinimiti hit “U inat”, što je i naziv koalicije Treće Srbije i Narodne mreže.

List “Kurir” danas piše da su Parovićeva i Savićkina majka rođene sestre, pa zbog bliske rodbinske veze lider Treće Srbije neće iskeširati ovaj umjetnički potez estradnog para, a u cijeloj priči će im pomoći pjevač Boban Radosavljević, koji će zajedno sa Kitićem, otpjevati hit.  “Dao sam im odrešene ruke, jer im vjerujem. Vrlo smo bliski i oni su došli na ideju da naprave taj hit koji će se zvati ‘U inat’. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Cijela priča je ispala spontana, a pjesma ćevjerovatno biti moderna. Jesam konzervativan političar, ali sam svjestan da naš narod voli zabavu”, kaže Parović za “Kurir”.  Marta Savić rekla je da je ona ovog puta tekstopisac, a da će Boban i Mile otpjevati pjesmu.  Radosavljević je otkrio i dio teksta pjesme: “U inat ću ti reći sve o sebi kad je budemhtio…”On otkriva i da će to biti moderni kafanski narodnjak i nada se da će pjesmaizaći za sedam dana.  U kampanji za izbore koji se u Srbiji održavaju 24. aprila već ima estradnih zvijezda.

Najpoznatiji je slučaj Maje Nikolić, koja je doživjela i prve probleme u svom društveno-političkom radu…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

cafe.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)