Portal 072info

I ONA VOLI MLAĐE: Ovo je dečko kojeg Senidah krije više od pola godine!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Simpatije i varnice među njima su sjevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu

Senida Hajdarpašić, poznatija pod umetničkim imenom Senidah jedna od trenutno najpopularnijih elektro, pop, trap i R&B regionalnih pjevačica, oduvijek je krila svoj privatni život međutim prema pisanju nekih medija ona je već nekoliko mjeseci u tajnoj vezi sa Stefanom O. (27) iz Herceg Novog.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Kako je izvor ispričao za Alo!, par se upoznao na jednom Senidinom nastupu, a veza je počela nakon nekoliko mjeseci intenzivnog dopisivanja.

“Senidah i Stefan se poznaju odranije. On je tokom ljetnje sezone radio kao član obezbjeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala, ali je bio uposlen i kao privatno obezbjeđenje pojedinih Senidinih kolega, tako da su se često viđali” – ispričao je dobro obavešteni izvor ovog medija.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

“Simpatije i varnice među njima su sjevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu”, ispričao je izvor blizak ovom paru za Alo!.

Prema nekim navodima Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je prije nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mjesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Međutim, kako nam je još rekao, oboje su se prvo zapratili na Instagramu, a onda otpočeli komunikaciju i dvosmislenu prepisku, koja je oboma jasno stavila do znanja da se na tome neće zavrišti.

  • Prošlog ljeta je Senidah otputovala u Herceg Novi i tada su otpočeli tajnu romansu, krijući je i štiteći od svih. Imali su, od tada do sada, nekoliko čarki, najčešće zbog ljubomore i razdvojenosti, ali je ljubav koju osjećaju jača od svega. Senidah je Stefana čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namjere s njim – ispričao je izvor „Alo!“ i dodao da je i sa Stefanom ista situacija, iako je osam godina mlađi od pjevačice.
  • Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je prije nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mjesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju – rekao je izvor „Alo!“.
Podijelite članak
  • 6
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

MALA RUŽA: Senidah u vatrenom izdanju

072info.com

SVI U ČUDU GLEDAJU U OVE SLIKE I NE MOGU DA VJERUJU DA JE TO ONA: Evo kako je Senida izgledala prije operacija!

072info.com

PREKINULA SARADNJU SA JALOM I BUBOM: Senidah želi više para za sebe

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6