Portal 072info

I OVE GODINE BROJNI TAKMIČARI: 4. tuning show “Getaway in Zenica” spreman za početak

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kao i prethodne tri godine, grad Zenica je sutra, 2. augusa domaćin 4. po redu tuning show-a “Getaway in Zenica”, čiji je organizator Auto klub “Ze-tuning”, koji je svoj prvi projekat ovog tipa organizovao 2012. godine. Kako ističu organizatori, ove godine na takmičenje se prijavilo oko 50 učesnika,  koji će se takmičiti u stylingu, mjerenju jačine muzike, takozvanom Db dragu i brojnim drugim disciplinama. 

Zasigurno je da kompletna organizacija ovog takmičenja iziskuje mnogo truda, obaveza, mnogo zalaganja i odricanja, a kako je dodao Amel Bešo, u ime organizatora pripreme su protekle dobrim tempom iako znaju trajati nekoliko mjeseci. Organizatori dodaju da je poruka ovog projekta najvažnija, a to je da se smanji broj mladih ljudi koji na svakom ćošku grada “gaze” po gasu te na taj način dovode u opasnost kako svoj život, tako i život svih građana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

pripreme

Tako je odlučeno da se organizovanjem ovog događaja pod motom “Ne brže od života” pokaže da se ipak može uživati u ovom “sportu”, bez ugrožavanja vlastitog ali i tuđih života. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Na ovogodišnjem takmičenju svi posjetioci će moći uživati u gledanju raznovrsnih takmičenja, predstavljanju ekskluzivnih automobila poput old-timera i raznih džipova. I ove godine obećavamo zagarantovan i odličan provod, te se nadamo da će učesnici iz cijele BiH i regije uživati u onome što smo pripremili za njih i sve ljubitelje automobila. Naravno, druženje se nastavlja uz hostese, te se nadamo da će nas vrijeme dobro poslužiti”, istakao je za 072info Amel Bešo. 

4. tuning show-a “Getaway in Zenica” zakazan je za sutra, 2. augusta sa početkom u 9:00 sati, na sportskim terenima Kamberovića polja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME