I OVO JE BIH: Pokušao ukrasti svinju sa farme pa završio u bolnici

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

S.G. iz Gradiške pokušao je noćas oko dva časa ukrasti svinju sa farme u Gradišci, saopšteno je iz nadležne Policijske uprave.

Kako stoji u saopštenju, S.G. je pokušao ukrasti svinju iz uzgojnog boksa a u čemu su ga spriječili M.S., M.S. i V.S. svi iz Gradiške, koji su upotrebom fizičke snage i podesnog predmeta oštetili putnički automobil vlasništvo S.G., te istom nanijeli tjelesne povrede.

“Licu S.G. pomoć je ukazana u Službi hitne pomoći Gradiška, dok su lica M.S., M.S. i V.S. lišena slobode“, stoji u saopštenju.

ČITAJ JOŠ:  Poznat identitet nastradalog radnika u ‘Toplanama Travnik’: Iza Elvira ostala supruga i troje djece

U saopštenju se dodaju da je policija utvrdila da je S.G. i u proteklom periodu ukrao više svinja sa iste farme.

“U toku je kriminalistička obrada lica S.G. a o navedenom događaju obaviješten je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nakon preduzetih svih potrebnih mjere i radnji i dokumentovanja predmeta, protiv lica S.G., M.S., M.S. i V.S. dostavi izvještaj za počinjena krivična djela“, zaključeno je u saopštenju.

ATV

GODISNJICA
MARKETING