I OVO JE BIH: “Suprug je za mene naručio čizme, a došle su mu neke cijevi za BMW”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Prevare putem Interneta sve su učestalije i u BiH, a prevaranti se snalaze na razne načine, tako da su zabilježeni i slučajevi da se lažno predstavljaju kao bankari i policijski šefovi, samo kako bi od lakovjernih građana izvukli novac.

Ovog puta supružnici iz BiH su prevareni za pošiljku. Supruzi su trebale stiči čizme ali nisu. A možda i nisu trebale. Pogledajte video ispovijest

“Moram da vam otkrijem da sam jako ljuta i jako bijesna. Moj muž je nasjeo na jednu internet prevaru i želim da vas upozorim.

ČITAJ JOŠ:  Na internetu kritičko mišljenje nije dovoljno, moramo naučiti i kritičko ignorisanje

Naime na jednoj stranici, naručio je za mene čizme, pokazat ću vam na kraju video klipa koje čizme su u pitanju a došle su mu ove neke cijevi, ovi neki dihtunzi, ovaj neki downpipe ja ne znam za šta će mu to, i šta sad da radimo s time ali eto.

Evo u prilogu možete pogledati koje čizme smo naručili a šta nam je došlo, stvarno nema smisla.” – izjavila je supruga na Instagramu

Crna hornika

ČITAJ JOŠ:  Na internetu kritičko mišljenje nije dovoljno, moramo naučiti i kritičko ignorisanje
GODISNJICA
MARKETING