Portal 072info

IAKO IZGLEDA NEUREDNO EFEKAT BIJELIH ZUBI JE ZAGARANTOVAN za samo jednu sedmicu!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

zubiugalj (2)Na izgled neuredno i gadno ali u svijetu ovo je tajni trend uz pomoć kojeg mnogi izbjeljuju zube.

Vjerujemo da je i vama dosadilo da vas svako malo bombarduju reklama za ovu ili onu pastu, a efekta biserno bijelih zubi i dalje nema. Da, u moru preparata koji izgleda više uništavaju zube i skidaju caklinu zuba nego izbjeljuju ne znamo kome vjerovati i koja je pasta zapravo i ona najbolja.

No, ovo je po mnogima efektno. I prirodno!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za bijele zube i izbjeljivanje nećete vjerovati potreban vam je aktivni ugalj! Da baš tako kako ste čuli, do blistavog osmijeha uz malo neuredno četkanje i neugodnost u ustima ali sa blistavim osmjehom koji je priznat ćete ukras koji vrijedi i koji često koristimo.

Tamni dragulj prirodne medicine…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedan od najmoćnijih prirodnih lijekova koji pomaže kod niza bolesti, od dizenterije do posljedica radijacije, potpuno je besplatan i nalazi se u praktično kući svakoga od nas. Vjerovali ili ne radi se o običnom drvenom uglju.

Supstanca je poznata već stoljećima i odavno se primjenjuje u medicini. Egipatski doktori, pa i utemeljitelj moderne medicine Hipokrit, preporučivali su upotrebu uglja za liječenje trovanja, a američki Indijanci koristili su ga za kožne infekcije. Aktivni medicinski ugalj ima široku primjenu zbog svoje sposobnosti da na svoju površinu privuče druge supstance te ih tamo zadrži…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

a.ugljen
Nastaje obradom uglja u parnoj komori prilikom koje se on otvara, povećava mu se površina pa stoga može privući više tvari – jedna čajna kašika uglja mogla bi pokriti ukupnu površinu nogometnog stadiona.

Nema negativnih nuspojava, a Američka agencija za hranu i lijekove uvrstila ga je u prvu kategoriju (onu koja označava sigurne i efikasne lijekove) supstanci za primjenu prilikom akutnog trovanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

NAČIN NA KOJI PERETE ZUBE AKTIVNIM UGLJENOM

Način za izbjeljivanje zuba je vrlo jednostavan. U posudici pripremite izmrvljen aktivni ugljen te mokru četkicu uvaljate u smjesu i perete zube. Nema potrebe da pritišćete i budete grubi prema zubima, trljajte zube normalno i lagano praveći kružne pokrete. Dovoljno je da perete do 3-4 minute te nakon što vodom isperete prvi krug u drugom zube operite normalnom pastom za zube koju inače koristite. Rezultati bi trebali biti vidljivi odmah nakon prvog pranja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon sedmice dana zubi bi trebali biti blistavo bijeli.

Doznajemo.com/S. Nišić

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME