Portal 072info

Iako vam ne bi priznao: 12 stvari koje žene rade, a muškarce čine ludo ljubomornima

Ne, nema baš nikakve veze s razinom samopozdanja tog frajera. To su jednostavno stvari koje žene čine (svjesno ili nesvjesno), a gotovo svakog muškarca tjeraju da probudi svojeg unutarnjeg Khala Droga i upuste se u divljačku tučnjavu pred masom. Oni jednostavno moraju nadvladati svu svoju konkurenciju (čak i ako vi na druge frajere tako ne gledate) i biti prvi, jedini, najbolji!

Da, čak ako to ne pokazuje, u trenutku kad počnete raditi jednu od ovih stvari, u glavi vašeg frajera događat će svi filmovi Stevena Seagalaodjednom.

1. Flert s drugim frajerima. Ništa u tom trenutku ne vrišti više od misli vašeg partnera: „KOJI JE OVAJ UNIŠTI GA ONA JE TVOJA POKAŽI DA JE ONA TVOJA.“ Pa, kujete li neki zao plan (naglasak na „zao“ budući da nijedan partner ne bi trebao prolaziti kroz ovaj teror) koji iziskuje flert s drugim frajerima, nadamo se da znate što radite. I da u blizini nema oštrih ni tupih predmeta.

2. Smijanje tuđim vicevima. Ako je nešto smiješno, nećete si moći pomoći, ali ovo je jedna od stvari koja potpuno izluđuje vašeg partnera. Da je pitati njega, samo je njemu dopušteno mamiti taj osmijeh na lice.

3. Ženski izlasci. O da! Činjenica je da frajeri nemaju pojma što se tamo događa – što je dovoljno da osjećaju nesigurnost. Uostalom, pomisao na vas u baru bez njega jednostavno je garancija da će vam te večeri prići barem nekoliko nadobudnih udvarača.

4. Buđenje svoje unutarnje tinejdžerice kad su u pitanju slavne osobe.Znate li zašto većina frajera ne podnosi Justina Biebera ili Harryja Stylesa? Zbog vas. Zbog nečega što ste vi napravili. Zbog onog skvičavog zvuka kad se pojave na TV-u.

5. Spominjanje drugih frajera koristeći samo njihovo prvo ime. Znate što je OK? Započeti rečenicu s: „Onaj Luka Horvat“, ili: „Luka s posla“. Znate što nije OK? „Jooj kako me Luka danas nasmijao!“ Ovo možete reći ako želite da vaš partner istog trena dojuri na posao i unese se u Lukinu facu vrišteći: „Biraj oružje za borbu!“

6. Pisanje poruka drugim frajerima. Ako je pitati njega, tekstanje i sekstanje odvojeni su samo jednim slovom.

7. Muški najbolji prijatelj. Nema veze koliko se dugo poznajete i koliko ste „samo prijatelji“. Vaš će partner bar nekoliko puta pomisliti kako ste sigurno spavali skupa. Jednom, nekad, možda slučajno. Za to krivite one stereotipne romantične komedije.

8. Spominjanje pozitivnih uspomena s bivšim. Ovo se događa u glavi frajera kad spomenete nešto pozitivno i vašeg bivšeg u istoj rečenici: „JE LI ONA JOŠ ZALJUBLJENA U NJEGA JE LI SEKS S NJIM BIO BOLJI GDJE JE BORIT ĆU SE S NJIM JA SAM SUPERIORAN.“ Svaki put. Ako dobro pogledate, vidjet ćete suptilan nalet bijesa u njegovim očima.

9. Korištenje slobodnih dana za odlazak na putovanje s prijateljima. To je vrijeme koje ste mogli iskoristiti s njim. Osim ako obožava provoditi vrijeme sam, mogao bi se zapitati zašto ga niste proveli s njim. S druge strane, mogla bi biti dobra vijest, posebno ako već neko vrijeme priželjkuje naručiti pizzu, gledati tekmu i masturbirati.

10. Biranje tuđe strane u raspravi. Bez obzira na to jesu li u pravu, muškarci će biti ozbiljno povrijeđeni odlučite li zauzeti tuđu stranu u raspravi. Nema veze ako rasprava nije važna, pa čak ni ako on nije u pravu. Čuti da su u krivu nikad nije lako.

11. Izlazak bez njega, te postanje prevelikog broja fotki na Instagram.Onaj party na koji on definitivno nije htio ići sad izgleda jako zabavno. A on je kod kuće. Gleda fotke i razmišlja o tome kako je vama super bez njega. Dobro, možda je zauzet jedenjem pizze ili masturbiranjem.

12. Kad na poslu ostajete do kasno. I opet, krivimo filmove i serije. Što radite do tako kasno? Imate li ljubavnika? Zašto on svaku večer provodi sam jedući pizzu i masturbirajući??

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box