Ibrahimović: Postati glumac? Nikad se ne zna

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

As Milana Zlatan Ibrahimović trenutno na računu ima oko 200 miliona eura koje je zaradio od fudbala, a nedavno se okušao i u glumačkoj karijeri. U posljednjem dijelu filma Asteriks i Obeliks.

– Čim sam mu ponudio ulogu, pitao me koliko će novca dobiti zauzvrat – rekao je režiser Gijom Kane (Guilluame Canet), te dodao:

– Rekao sam mu da ja nisam zadužen za ta pitanja, a on mi je odgovorio: ‘Molim? Pa nećete me valjda platiti godišnjom ulaznicom za Asteriks park?

Inače, napadač Rosonera nedavno je izjavio da ne isključuje mogućnost novih glumačkih izazova. 

– Postati glumac? Nikad se ne zna, jako sam znatiželjan po pitanju filmskog svijeta. Moram zahvaliti Gijom na prilici koju mi je dao, nisam imao strah pred kamerama – rekao je Ibra.

Dok je igrao za PSG i Mančester junajted njegova godišnja plaća prelazila je 15 miliona eura. U sezoni kada je osvojen Skudeto u Milanu je zarađivao 7 miliona, a u aktualnoj sezoni 41-godišnjak zarađuje 100 hiljada eura mjesečno.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING