IBRO BUBLIN OTVORIO DUŠU: Još uvijek nisam našao “šejtan djevojče”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

IIbro Bublin je objavio pjesmu pod nazivom „Šejtan djevojče“, a u ovoj numeri su se pronašle mnoge djevojke. Pjesma je postala slušana,a odmah se nametnulo pitanje ida li je Ibro našao svoje „šejtan djevojče“. Pjevač ne voli pričati o svom emotivnomživotu.Takav stav je zauzeo na samom početku karijere i toga se drži. Sa Ibrom smo pretresli aktuelne teme. Turneja po Australiji je prošla odlično, a on je nalazio vremena da se opusti i uživa. Hladne dane je dočekivoa na plaži, a od publike se teško rastao.

Jesi li sumirao utiske nakon turneje po Australiji?
-Definitivno najbolja moja turneja. Po prvi put sam boravio u Australiji.Zaista je to bilo najbolje iskustvo i nešto što ću pamtiti cijeli život.

Obišao si četiri grada.Gdje je bio najbolji nastup?

-Najbolji nastup bio je u gradu Adelaide. Mada je u svim gradovima bila je jako dobra posjećenost. Jako sam zadovoljan i sretan da je publika došla na moje nastupe.

Da li si dobijao poklone od fanova?
-Dobijao sam poklone. Moram reći da sam dobijao poklone i od žena,ali i od muškaraca. To svojim fanovima ne mogu nikada zaboraviti.

Jesi li imao vremena za turistički obilazak gradova i znamenitosti po Australiji?

Imao sam vremena i za odmoriti se. Uspio sam se lijepo pripremiti za predstojeće nastupe.Najviše sam uživao na plažama Australije. Koktel, sunce i ležaljka.Savršena slika.

Kako je prošla pjesma „Šejtan djevojče“?

-Nova pjesma je prošla odlično.Čak mogu reći da je prošla najbolje od svih pjesma koje sam snimo u dosadašnjoj karijeri. Barem tako kažu komentari, mogu potvrditi i slušanost pjesme po svim radio stanicama i društvenim mrežama. Ljudi na nastupimamasovno traže i plaćaju da se pjesme izvede.

Jesi li ti našao svoje „šejtan djevojče“?

-Nemam svoje „šejtan djevojče“. Još uvijek je nisam pronašao i slobodan sam.

Da li su ti dosadila pitanja o ljubavi i emotivnom statusu?

-Nisu mi dosadila, ali stvarno ja nemam šta ni da kažem o tome. Posebno po pitanju mog privatnog života, jer to isključivo držim za sebe.

Foto: Instagram

Koja je najluđa stvar koju bi bio spreman uraditi zbog ljubavi?

-Nije problem uraditi najluđu stvar.Ono što je bitnije da je to prava ljubav,ona iskrena.

Foto: Instagram


Jesi li ikada bio na meti tračeva i prozivki kolega i da li bi im odgovorio dačuješ neke negativne priče?

-Koliko se već bavim ovim poslom, do sada nisam čuo neke tračeve o sebi.Vjerovatno je to zbog toga što ja svoje kolege mnogo volim, cijenim i poštujem njihov rad, kao i oni moj. Kad kažem “kolege”, mislim na prave, dokazane pjevače i muzičare.

Ima li planova za nove pjesme i spotove?

-Nove pjesme čekaju svoje vrijeme, svakako da radimo na istim.

Da li je u planu nastup u Sarajevu?

-Volio bih nastupati u Sarajevu. Bilo je nekih pregovora, pa se nadam da će se to i realizovati.

Express